Gallexier® obsahuje 10 horkých byliniek, ktoré v našej modernej strave zvyknú chýbat a ich pozitívny vplyv na tráviaci trakt a ludský organizmus je známy už po stárocia.
Articoka, púpava, kurkuma, dumbier a kardamóm pomáhajú podporovat správne trávenie. Okrem toho púpava prispieva k normálnej funkcii crevného traktu a v spojení s kurkumou povzbudzuje chut k jedlu.
Zloženie vodný extrakt z (75%):
- listov artičoky zeleninovej (Cynara scolymus),
- listov púpavy lekárskej (Taraxacum officinale),
- koreňa horca žltého (Gentiana lutea),
- koreňa kurkumy dlhej (Curcuma longa),
- vňate rebríčka obyčajného (Achillea millefolium),
- koreňa ďumbiera lekárskeho (Zingiber officinale),
- plodu fenikla obyčajného (Foeniculum vulgare),
- kvetu rumančeka kamilkového (Matricaria recutita),
- kôry horkého pomaranča (Citrus aurantium),
- listu vachty trojlistej (Menyanthes trifoliata),
- plodu kardamómu (Elettaria cardamomum)
- Fruktózový sirup
Výživový doplnok neobsahuje alkohol ani chemické konzervačné látky.
Spôsob použitia
Dávkovanie: deti od 12 rokov a dospelí: 20 ml denne pred jedlom alebo po jedle. Neužívať priamo z fľaše! Pred použitím pretrepať. Používajte priloženú odmerku. Po otvorení spotrebovať do 4 týždňov. Po každom použití fľašu uzatvoriť, uchovávať vo zvislej polohe v chladničke.
Upozornenie: Nie je vhodný pre deti do 12 rokov. Neprekračovať odporúčané denné dávkovanie. Výživový doplnok nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Uskladňovať mimo dosah detí. Uchovávať v chlade a v suchu (15-25°C).
Skúste tiež ďalšie produkty značky Salus, ktoré nájdete v kategóriách Zažívanie, Výživové doplnky a Črevá. Ak si nie ste istí výberom tohto produktu, inšpirujte sa v kategórii Zažívanie.
EAN | 4004148017063 |
Značka | Salus |
Veľkosť balenia | 250 ml |
Vek | >12 rokov |
Forma | Tekutina - Fluid |
Režim výdaja | Doplnok stravy |
Vlastnosti | Bez chémie Bez konzervačných látok Bez alkoholu |
Na čo je doplnok | Na trávenie a metabolizmus Na stimuláciu chuti do jedla |
Originálny názov | SALUS Floradix Gallexier tekutá forma 1x250 ml |