Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • http://www.ekonzultacia.sk/
  • O zariadení

Popis zariadenia


Špecializované pracoviská miniinvazívnej a endoskopickej liečby chrbta sú vysoko špecializované zdravotnícke zariadenia nezávislej siete pod značkou EuroPainClinics poskytujú precíznu diagnostiku a liečbu bolesti chrbta najčastejšie spojenej s bolesťou bedrovej chrbtice v dôsledku vysunutia medzistavcovej platničky a syndrómu zlyhanej operačnej liečby (FBSS, failed back surgery syndrom).

Ďalšie informácie


Moderné pracovisko EuroPainClinics Bardejov so zameraním na komplexnú ponuku precíznej diagnostiky chrbta, liečby bolesti chrbtice a komplikovaných syndrómov bolestí, vzniklo už v roku 2009 pod hlavičkou kliniky R – Clinic, ktorá disponuje aj ambulanciiami dermatovenerológie a estetickej medicíny. Spoluzakladateľkou kliniky a zároveň vedúcou lekárkou tejto ambulancie, je MUDr. Janette Rapčanová. Za intervenčné zákroky v liečbe bolesti zodpovedá MUDr. Róbert Rapčan, Ph.D, MBA, FIPP.

MUDr. Róbert Rapčan je popredný európsky špecialista na široké spektrum miniinvazívnych a endoskopických výkonov v oblasti intervenčnej liečbe bolesti chrbta. Viac ako 16 rokov pôsobil vo Švédsku. Je prvým držitelom prestížnej medzinárodnej certifkácie FIPP (Fellow of Interventional Practice) pre oblasť liečby bolesti udelované svetovou organizáciou World Institut of Pain pre oblast liečby bolesti na Slovensku a v Česku. Od roku 2016 je menovaný do významnej funkcie FIPP Examiner – člen skúšobnej komisie medzinárodných skúšok FIPP. Od mája 2019 je vymenovaný členom elitného Poradného výboru medzinárodného edukačného portálu pre lekárov PainCast.
   
Zaradenie

Algeziologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Róbert Rapčan PhD., MBA, FIPP

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov
Wifi
Platba v hotovosti

Jazyk


český
anglický
nemecký
poľský
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred rokom

Dňa 8.8.2022 som bol operovaný na S1,S2,S3.Týmto chcem vysloviť uznanie a poďakovanie za vysoko profesionálny prístup pred,počas a po operácii.S odstupom času konštatujem,že u mňa došlo k výraznému zlepšeniu zdravotného stavu a tým aj komfortu života.

  • (5)
- pred rokom

Super

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences