Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia OK Clinic medical center, chirurgická ambulancia
  • (5)

Otváracie hodiny

  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Vlasta Kostelná - pred 2 rokmi

celkový personál kliniky je veľmi priateľský. veľmi sa mi páčia aj moderné priestory kliniky. Čo sa týkalo celkového zákroku, pán primár mi všetko dôkladne vysvetlil a popísal. Keďže zákrok sa robí v lokálnej anestézii, popri konverzácii na priateľskej úrovni mi vysvetľoval aj kroky a úkony, ktoré práve vykonával. V každom prípade budem odporúčať ďalej.Dakujem aj všetkým sestrám aj pani doktorke.

  • (5)
Vivien Pilčeková - pred 2 rokmi

Moja mamka bola prednedávnom na odstránení kŕčových žíl a nedalo mi nenapísať recenzie. Lebo tak milí, priateľskí a hlavne profesionálni prístup od vstupu do kliniky až po operáciu bol neskutočný! Fakt užasna klinika s úžasným personálom.

  • (5)
Sára Baňová - pred 2 rokmi

Super klinika :) Dlho som sa odhodlávala či ísť či neisť, ale som nesmierne rada, že som nakoniec išla... naozaj sa nie je čoho obávať a majú milí personál, ktorý všetko vysvetli :)

  • (5)
Gizka Csicso - pred 2 rokmi

Dobrý deň ! Už dlhé roky ma trápili metličky na oboch stehnách. Po čase ich bolo viac a viac. Začala som hľadať riešenie na môj problém. Počula som už o všelijakých zákrokoch a operáciách. Rozhodla som sa navštíviť Blumental Clinic v Bratislave. Termín na konzultáciu a vyšetrenie som dohodla cez telefón. Je to špecializovaná klinika na liečbu kŕčových žíl a iných žilových ochorení. Môžem Vám povedať úprimne, že som urobila správne. Privítala ma milá pani recepčná. Pán primár MUDr. Vladimír Kovács, PhD. mi všetko pekne vysvetlil, ako prebieha laserové odstránenie metličiek a všetky podrobnosti okolo zákroku. Správal sa veľmi milo a ľudsky. Teraz som už 5 mesiacov po zákroku a môžem povedať , že som veľmi šťastná. Zákrok bol bezbolestný a metličky úplne zmizli. Chcem sa poďakovať ešte raz pánovi primárovi Vladimírovi Kovácsovi za jeho perfektnú prácu a profesionalitu. Ďalej všetkým sestričkám a celej klinike za mimoriadnu starostlivosť, za príjemnú atmosféru, za ľudskosť a služby na vysokej úrovni. Každému túto kliniku na 100 % odporúčam !

  • (5)
Monika Vavrová - pred 2 rokmi

Pekný deň všetkým... chcela by som dodať odvahu tým, ktorých trápia kŕčové žily a metličky na nohách a chcú si ich dať odstrániť. Nemusíte sa báť, je to malina ;). Stačí zájsť na túto super kliniku kde hneď na recepcií spoznáte milú a sympatickú Dominiku od ktorej sa dostanete do dobrých rúk skvelej večne usmiatej a pozitívne naladenej sestričke Ivetke, ktorá si ma získala svojim humorom :). A v neposlednom rade Vás privíta pán MUDr. Zsolt Zsemlye s jeho profesionálnym prístupom. Všetkým vyššie spomenutým ĎAKUJEM za ich výbornú prácu a už teraz sa teším na ďalšiu návštevu!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences