Logo zariadenia Lasercentrum Paracelsi - MUDr. Ján Baumgartner, PhD.
  • (13)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    na objednanie
  • Utorok


    na objednanie
  • Streda


    na objednanie
  • Štvrtok


    na objednanie
  • Piatok


    na objednanie
  • Pacienti sa objednávajú na konkrétny časový termín. Odbery: pondelok 08:00 - 09:00, piatok 08:00 - 09:00
  • O zariadení

Popis zariadenia


Odborná liečba diagnóz medicínskymi laserovými technologiami firmy Candela / Vbeam, GentleLase, ErYAG laser, Mixto, ScleroPlus.

Zaradenie

Korektívna dermatológia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Ján Baumgartner

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 13 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 6 dňami

Veľmi príjemný,odborný a zodpovedný pán doktor Baumgartner. Ďakujem mu za kvalitné ošetrenie a láskavý prístup k pacientom.Ďakujem a odporúčam vrelo sa zveriť do jeho opatery.

  • (5)
- pred 2 týždňami

Laser centrum Paracelsi navštevujem pravidelne už zopár rokov a vrele odporúčam návštevu tohto zariadenia, kde Vám poskytnú komplexné a naozaj odborné ošetrenie, personalizované, profesionálne zdiagnostikované s odpoveďou čo a ako sa dá riešiť. Ja osobne "bojujem" s rosaceou, ktorú mnoho ľudí vníma len ako nepeknú estetickú záležitosť, ale jedná sa ochorenie, ktorému treba naozaj venovať pozornosť, navyše sa pridružuje výskyt papilómov, a keďže nikomu nie je podľa mňa jedno, na akú tvár sa ráno pozrie do zrkadla a počas dňa pri komunikácii s klientami, je nutné nechať sa zveriť do rúk odborníkov. Ja osobne oceňujem precíznu prácu MUDr.Baumgrtnera a celého kolektívu za ich ústretový prístup.

  • (5)
- pred rokom

Pán doktor nám lieči syna s hemangiónom nad hornou perou . Nikde nám nevedeli pomôcť, dávali nám mastičky ktoré neliečili tkanivo. Ako náhle sme začali chodiť na laser liečbu do Paracelsi,tak výsledky boli markantné .Pán doktor je špecialista , odborník po profesionálnej a aj ľudskej stránke. Veľmi nám pomohol a sme mu vďačný. Prostredie, personál ambulancie je veľmi príjemný a milí. Vrelo odporúčam.........👌👌👌

  • (5)
- pred rokom

1

  • (5)
- pred rokom

  • (5)
- pred 3 rokmi

K panovi doktorovi Baumgartnerovi chodim uz vyse 8rokov. V roku 2013 som zacala mat velke problemy s pletou na tvari, robili sa mi take zvlastne cervene flaky, ktore navyse velmi svrbeli. Bolo to velmi neprijemne, a priserne to vyzeralo. Nikto mi nevedel pomoct. Iba mast s kortikoidmi zaberala. Jednalo sa o zacinajucu rozaceu. Hned po prvom laserovom zakroku v paracelsi sa plet upokojila. Na tieto zakroky chodim pravidelne kazdy rok ca. 3x v zime a plet mam krasnu, ziadne problemy, navyse ma tento zakrok aj anti-agingove efekty. Som velmi spokojna, s vysledkom, s pristupom celej ambulancie. Mozem iba doporucit, Paracelsi je TOPka na Slovensku!

  • (5)
- pred 3 rokmi

Laser centrum Paracelsi som navštívil pre rozsiahle prejavy. Ošetrenie sa realizovalo vo viacerých sedeniach, efekt po odstránení bol výborný, hojenie bezproblémové. Pracovisko jednoznačne odporúčam nielen pre výnimočné technické vybavenie, ale hlavne pre erudovaného lekára -špecialistu s dlhoročnými skúsenosťami a odbornou publikačnou činnosťou na svetových fórach.

  • (5)
- pred 3 rokmi

Profesionálny prístup MUDr. Baumgartnera a úspešné vyriešenie môjho kožného problému.

  • (5)
Patrícia Ondrová - pred 2 rokmi

Maximálna spokojnosť s ľudským prístupom, odbornosťou a celkovou atmosférou.

  • (5)
Monika Kralovicova - pred 2 rokmi

V centre Paracelsi som bola u pani doktorky na diagnostiku pleti a retinolovom peelingu a som vdacna ze som tam bola , moja plet sa zmenila o 100% a pristup pani dr.bol na najvyssej profesionalite , velmi mila , prijemna.Taktiez som bola aj u pana doktora na kontrole znamienok a tak mily pristup , vsetko pekne vysvetlene som uz dlho nezazila.Caka ma u nich este par sedení a vzdy sa tam tesim a objednal sa k nim aj moj manzel 😊 Centrum Paracelsi je to najlepsie co som mohla najst 😊

  • (5)
Ing. Nikola Gajdošová - pred 2 rokmi

Bola som veľmi spokojná s konzultáciou aj odborným poradenstvom u pani doktorky Baumgartnerovej :) odporúčam 🙌

  • (5)
Lucia Tomastova - pred 2 rokmi

V centre Paracelsi som bola uz niekolkokrat a som nesmierne spokojna! Svedci o tom aj fakt, ze som tam vzala aj dcerku, aj maminu, a najnovsie vysetrenie caka aj manzela. Vysetrenie som absolvovala aj u pana doktora Baumgartnera a musim vyzdvihnut jeho profesionalitu a uzasny ludsky pristup, trpezlivo zodpovedal mojich 1000 a 1 otazok, vdaka jeho pokojnemu pristupu moj strach z vysetrenia opadol. U pani doktorky Baumgartnerovej som absolvovala diagnostiku pleti, zhodnotenie jej stavu, nastavenie liecby pri aknoznych prejavoch a celkovo zakladnej rutiny, a taktiez mozem vyjadrit maximalnu spokojnost, krasny pristup k pacientovi. Vysvetli, poradi, clovek ma pocit, ze sa rozprava s dlhorocnou priatelkou. Dakujem krasne celemu timu Paracelsi :)

  • (5)
Martina Miturová - pred 2 rokmi

Laser centrum Paracelsi vrelo odporúčam, pán doktor Baumgartner len jedným sedením odstránil dcére kapilárny hemangióm v oblasti tváre, ktorý už bol veľmi viditeľný. Myslela som že budú potrebné 2-3 sedenia, ale už po prvom sa začal hemangióm strácať a na 99 % je preč. Ošetrenie trvalo 5 sekúnd, skvelá práca, ďakujeme.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences