Logo zariadenia Ambulancia zubného lekárstva -  ZAY-ZUB, s.r.o. - MUDr. Mária Zaymusová
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    08:00 - 09:00 ošetrenie akútnych stavov
  • Utorok


    08:00 - 09:00 ošetrenie akútnych stavov
  • Streda


    08:00 - 09:00 ošetrenie akútnych stavov
  • Štvrtok


    08:00 - 09:00 ošetrenie akútnych stavov
  • Piatok


    08:00 - 09:00 ošetrenie akútnych stavov
  • na ošetrenie sa objednáva
  • O zariadení

Popis zariadenia


Spoločnosť bola založená v roku 2008 pod záštitou pani doktorky Zaymusovej, ktorá sa láskyplne a kvalifikovane starala o všetkých pacientov od najmenších detí až po seniorov. Naša ambulancia sa v priebehu jedenástich rokov stala stabilnou inštitúciou v okrese Ružinov, kde majú pacienti zaručenú tú najlepšiu starostlivosť a kvalitu, aj vďaka technológiám, ktoré používame.

O Vaše zuby sa bude odteraz starať pán doktor Maksym Chabaniuk. Je to odborný a kvalifikovaný mladý zubný lekár s  ľudským prístupom a príjemným vystupovaním. V našom tíme bude samozrejme aj naďalej poskytovaná odborná zubná hygiena. Aj napriek tomu, že pani  doktorka Zaymusová odišla do zaslúženého dôchodku, bude poskytovať svoje skúsenosti ako odborný garant našej ambulancie. 

Pôvodné hodnoty spoločnosti chceme zachovať aj naďalej, a preto kvalita, odbornosť a spokojnosť pacientov je a bude pre nás na prvom mieste. Našich pacientov budeme sprevádzať počas celej liečby. Máme výbornú spoluprácu s domácimi aj zahraničnými odborníkmi v zubnom lekárstve, zubnej chirurgii a mnohých ďalších stomatologických oblastiach. 

​Tešíme sa na Vašu návštevu

Zaradenie

Zubné ambulancie - stomatologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Neštátna

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
andrea putecova - pred 2 rokmi

Super neskutocne mili lekari. Pristup k detom na jednicku. Kvalita osetrenia vyborna. Plus konzultacia.

  • (5)
jo babo - pred 2 rokmi

Z objektívnych príčin som bol nútený po dlhom čase hľadať zubného lekára. Po krátkom, ale intenzívnom hľadaní zubnej ambulancie padla voľba na túto ambulanciu. S odstupom času a dvoch návštevách hodnotím túto voľbu z mojej strany ako výbornú. Od parkovania, cez pekné a čisté prostredie, s minimálnym čakaním, úvodným pohovorom, vypísaní formalít až po vykonanie zubného ošetrenia (z môjho pohľadu je to najdôležitejšie!!!) pani doktorkou T. Ch. – spokojnosť. Po týchto, zatiaľ iba pozitívnych skúsenostiach nemám pocit, že by som bol nútený hľadať iného zubného lekára. Verím, že na dlhší čas.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences