Logo zariadenia Lekáreň - POKROK - RNDr. Alžbeta Gábrišová
  • (10)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • RNDr. Alžbeta Gábrišová

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Bezbariérový prístup
Platba kartou

Jazyk


český
anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


3.22

Hodnotilo 10 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 6 mesiacmi

Kupoval som si pred par dnami kvapky do usi VAXOL a teraz na dovolenke som si vsimiol ze im zaruka skoncila v Juni tohto roka. V zivote by ma nenapadlo ze mi v lekarni daju nieco po zaruke. Nehovoriac o tom ze pani v lekarni mi narozpravala ze Otobacid ktory mi lekar predpisal su antibiotika a musia sa brat kazdych 6hod presne (dodatocne som zistil ze to niesu atb ale kortikoidy a teda nemusia sa brat uplne presne). Myslim ze je to velmi nebezpecne ak vam v lekarni piskytuju nespravne informacie a nehovoriac o tom ak vam daju lieky po zaruke.

  • (5)
- pred 7 mesiacmi

Ďakujem za starostlivosť, ústretovosť a empatiu. Taktiež za výber najlepších liekov, podrobný rozpis dávkovania a postupnosti užívania liekov. Naozaj som bola milo prekvapená prístupom personálu.

  • (5)
- pred 9 mesiacmi

Výborná lekáreň s dlhou otváracou dobou. Pani vedúca, je vždy ochotná a priateľská, tak ako aj personál lekárne.

  • (1)
- pred rokom

Pracujem tam taký 40nik, čo je veľmi arogantný, pravidelne a stále! keby majiteľka bola normálna, tak ho vyhodí!!!

- pred rokom

Lekárnik okolo 45r je pravidelne drzí a arogantný. V živote tam nepojdem a odkaz pre majiteľku - vyhodte ho, lebo vám robí hanbu!!!!

  • (1)
- pred 2 rokmi

Dobry den, lekarnik, ktory je asi synom pani Alzbety je arogantny. Az by som povedal, ze jeden z najarogantnejsich ludi, co som stretol, a toto som si vsimol uz v minulosti, ale kazdou zriedkavou navstevou sa mi to vzdy pripomenie. On skratka nie je sposobily sluzit zakaznikovi. Dakujem.

  • (5)
- pred 3 rokmi

Najlepšia lekáreň v Bratislave. Chcem sa poďakovať pani Alžbetke je to veľmi milá pani a v dnešnej dobe nájsť človeka, ako je pani Alžbetka je rarita, ba dokonca zázrak. Mne osobne pomohla. Veľmi rada navštívim túto lekáreň čoskoro.

  • (1)
- pred 5 rokmi

Ak nemusíte, tak do tejto lekárne ani nechodťe. Bola som tam na Silvestra, a pani vedúca sa ku mne správala absolútne nevhodne a urážlivo. Pri zadaní môjho rodného čísla, jej totiž v systéme vyskočilo, že som dlžníkom zdravotnej poisťovne. Márne som jej vysvetľovala, že dlžníkom síce som, ale mám splátkový kalendár, ktorý riadne dodržujem, a mám teda nárok na plnú zdravotnú starostlivosť (a teda nie len na neodkladnú) - čo je schopná si jedným klikom kedykoľvek overiť na stránke zdravotnej posťovne. Neoverila si nič, a za prítomnosti iných zákazníkov (a teda bez rešpektu k súkromiu) mi nadávala, že moje lieky idú z jej peňazí, a že čo som to za človeka, keď sa doperedu nepriznám k takému niečomu ako je dlh v ZP, a že ju môj splátkový kalendár nezaujíma a jej sa netýka. Vážená pani vedúca - týka sa Vás, pretože ak by som ho nemala a nesplácala, tak by ste možno mali právo vyskakovať (aj keď ja som bola u vás s neodkladnou zdravotnou starostlivosťou, takže, aj tak by ste mali byť ticho), ale nakoľko ho mám a poctivo ho splácam, tak bolo Vaše správanie absolútne neadekvátne a nevhodné. Nabudúce si overte, či človek, do ktorého sa v tej najnevhodnejšej chvíli navážate, je naozaj "tým zlým", inak tie Vaše krásne reči, ktoré máte na svojej webstránke sú len obyčajnými drístami.

  • (5)
Juraj Kolár - pred 2 rokmi

super, keď niečo treba tak si zbehnem kúpiť. Stále k dispozícii

  • (5)
Zuzana Wirtz, PhDr., MBA - pred 2 rokmi

Jedna z najlepsích lekárni v Bratislave. Nepoznam lekáreň ktorá by bola otvorená 24 hodín denne, vždy pripravená pre svojich klientov. Ochota pomôcť maximálna. Výborne vybavenie, skvelá vedudúca predajne ochotná a skoro vždy prítomná. Pracovníci napriek stálej službe milí a ochotný vždy pomôcť. Vrelo odporúčam a hodnotím najvyšším hodnotením. Do Nového roku 2022 prajem vedúcej a pracovníkom lekárne hlavne to zdravie lásku šťastie a hlavne podporu od štátu. PF 2022 🍀👌❤️ Zuzana s rodinou

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences