• O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


3

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred týždňom

Moja recenzia sa týka neurológie, kde leží moja babka po porážke. Ak nechcete mať na krku ďalší súd alebo televíziu tak vám radím okamžite zmeniť prístup.

  • (1)
- pred týždňom

Odporní, hnusní personál. Si myslia že keď vynovia fasádu tak to bude super cool nemocnica, ale zabudli na to že personál ostáva. Neochota sestričiek, odporní prístup, aby človek ktorí tam leží potreboval pomoc, kričal na sestričky a tie ešte prídu s nervami že čo ich pacient otravuje, zoberú pacientovi zvonček aby neotravoval. A o umývaní pacientov ani nehovorím, utrú vás len tak handričkou z lavora aby sa nepovedalo a v sprchách žiadne stoličky aby sa človek vedel normálne osprchovať keď mu prídu z rodiny pomôcť aby nesmrdel po týždni neumývania. Asi má tá nemocnica málo problémov potrebuje toho viac a hlavne sestričky. Zle mi je z toho nechutného personálnu.

  • (5)
Erika Tai Hamrova - pred 2 rokmi

Veľká vďaka za poskytnutie starostlivosti na urgente a neskôr za starostlivosť na chirurgii. Hoc mal personál veľa práce, prišli stále, keď som poprosila/zavolala.

  • (5)
Buchtová Stanislava - pred 2 rokmi

Ďakujem všetkým , na oddelení 9 ešte raz veľká vďaka. :)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences