Logo zariadenia NsP Rimavská Sobota - NaP,n.o. prevádzka Všeobecná nemocnica Rimavská Sobota
  • (3)
  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


4.33

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (3)
Solar system Terra 3 - pred 2 rokmi

Zdravotníctvo(na celom svete) je obrazom morálneho,socialneho, citového úpadku, ktoré určitý ľudia zmenili z nezištnej pomoci pre chorých na špinavú mašinériu.Zdravotnému systému nejde o vaše zdravie, ale vyžmýkať posledné z človeka.Veľakrát nepotrebné a predražené lieky,niekedy zbytočné poistenia z ktorých človek nič nemá, zastaralé liečebné postupy,neodbornosť, ponižujúce správanie zdravotného personálu voči pacientom, nedôstojné priestory nemocničných izieb pacientov,v dnešnej,,korona dobe,, všade samý chaos a dezinformácie kde pacienti aj zdravotnici nevedia čo majú robiť,vytváranie strachu,jedinci čo využívajú zdravotný systém... HRÔZA. Ale vždy je možnosť sa zmeniť, niečo zmeniť,alebo zlepšiť.Treba začať od seba.

  • (5)
Elena Račáková - pred 2 rokmi

top personál.. top prístup k pacientom na transfuznom oddelení..

  • (5)
Dominika Reptova - pred 2 rokmi

Chcela by som vyjadriť poďakovanie a pochvalu sestričkám na ODDELENÍ RADIAČNEJ A KLINICKEJ ONKOLÓGIE , kde ležal môj starý otec. V priebehu mesiaca vystriedal tri nemocnice a hovoril, že v Rimavskej Sobote je starostlivosť úplne iná. Sestričky boli milé, starostlivé. Ďakujem Vám veľmi pekne!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences