Logo zariadenia NsM, a.s. - Nemocnica svätého Michala, a.s. - J. C. Hronského
  • (4)
  • O zariadení

Popis zariadenia


NsPMVSR (NsP ministerstva vnútra) a NMO (Nemocnica ministerstva obrany) boli zlúčené do jedného celku NsM, a.s.(Nemocnica svätého Michala, a.s.).

Zaradenie

Nemocnica
, Typ: Zdravotnícke zariadenie

Obsahuje zariadenia

Ambulancia praktického lekára pre dospelých - MUDr. Anna Tomčíková
Ambulancia praktického lekára pre dospelých - MUDr. Anna Tomčíková
Všeobecný lekár - dospelí

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (3)
Anna Kissova - pred 2 rokmi

Velmi pekne dakujem p. primarovi MUDr. Panuskovi za skvelu pracu a ludsky pristup k mojej chorej sestre na chirurgickom oddeleni septike. Patri mu moja neskutocna vdaka. Tiez dakujem vsetkym sestram na tomto oddeleni.

  • (5)
Kristína Urgelová - pred 2 rokmi

Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať celému personálu Gynekologicko pôrodníckeho oddelenia, novorodeneckého oddelenia nemocnice Agel vo Zvolene, všetkým ktorí tu pracujú, za skvelú prácu, ktorú odvádzate aj za týchto ťažkých čias. 🙂 Personál bol mimoriadne milý, ústretový, nápomocný, všetko funguje tak ako má, a napriek tomu, že si uvedomujem, že naše zdravotníctvo prežíva mimoriadne zlé obdobie, týchto dvoch oddelení, ako by sa to ani netýkalo, pretože všetko prebiehalo Úplne skvele. 😀 Moja mimoriadna vďaka patrí hlavne primárovi MUDr. Jencovi a lekarom MUDr. Kobidovej a MUDr. Mikusovi. 🥰 Ďakujem, že k práci pristupujete, tak ako pristupujete. 🤩

  • (5)
Monika Gaššová - pred 2 rokmi

Chcem veľmi pekne poďakovať pánovi primárovi Mudr.Panuškovi a teda aj celému chirurgickému oddeleniu. Bola som od konca júna na PN s opakovanými žlčníkovými záchvatmi a moja nemocnica (Martin) mi neustále odkladala operáciu čo sa už nedalo vydržať. Rozhodla som sa napísať e-mail do Zvolenskej nemocnice, reakcia bola rýchla a do týždňa som bola laparoskopicky operovaná. Takže rýchlosť, ústretovosť a veľká profesionalita! Ďakujem!

  • (3)
Edy II - pred 2 rokmi

Myslím, že to bývalo lepšie.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences