Logo zariadenia MEDICÍNSKE ZARIADENIE MLYNSKÁ DOLINA, s.r.o.
  • (3)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Poliklinika Mlynská Dolina má pre Vás v ponuke nasledujúce špecializované ambulancie s najmodernejšími prístrojmi.

Zaradenie

Polikliniky a ZS
, Typ: Zdravotnícke zariadenie
Nachádza sa v zariadení

Všeobecný lekár pre deti a dorast - MUDr. Eva Mocová, PhD., (MEDICÍNSKE ZARIADENIE MLYNSKÁ DOLINA, s.r.o.)
Všeobecný lekár pre deti a dorast - MUDr. Eva Mocová, PhD., (MEDICÍNSKE ZARIADENIE MLYNSKÁ DOLINA, s.r.o.)
Ďalších ambulancií: 1

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.67

Hodnotilo 3 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Ľubomír Stopa - pred 2 rokmi

Tuto polikliniku som navstivil viackrat kvoli ockovaniu na Covid. Prve skusenosti by som zhrnul asi ako chaos, tlacenica, personal bol vsak mily. Trochu mrzelo, ze v dnesnej pandemickej situacii tam bola hlava na hlave, ziadne rozostupy, usmernovanie ap. Bol som aj na ockovani na narodnom stadione a tam to islo vzdy ako hodinky. Ale po dnesnom dni som trochu zdvihol hodnotenie, kedze dnes som mal pocit, ze si vstupili do svedomia a robia vsetko co je v ich silach, aby to tam ficalo. Otvorili pred oficialnym casom otvorenia, medzi ludmi neustale bola pani, ktora pomahala, informovala, jednoducho minimalizovali cas, potrebny na stravenie casu v tomto zariadeni. Priestory nenafuknu, takze toto bola ich jedina sanca, ako s tym nieco urobit a zda sa ze uspesne. Do 15 minut od vstupu sme odtial odchadzali a to sme tam ockovali dve deti sucasne. Takze to vyzera, ze teraz to je uz na spravnej ceste.

  • (5)
Martin Fadin - pred 2 rokmi

Mám pozitívnu skúsenosť, s ktorou sa chcem podeliť. Bol som na tretej dávke 30. 12. 2021 od firmy Pfizer/BioNTech a hneď ma uviedli do rady na čakanie ľudia, ktorí regulovali. Boli označení, čiže každý vedel, kam má ísť. Celkovo to šlo veľmi rýchlo a bez prieťahov, ukázal som sms s termínom a občiansky preukaz a pani na recepcii mi vytlačila moje papiere, ktoré som vyplnil. Je tam dosť stolíkov a pier, čiže s vypĺňaním nebol problém. Bolo niekoľko ambulancií, kde sme sa mohli dať zaočkovať. Ak som niečo nevedel, trpezlivo a milo vysvetlili, čo a ako treba. Zároveň na chodbách boli miesta, kde si človek mohol po vakcinácii posedieť povinnú štvrťhodinku. Predtým som bol na národnom futbalovom štadióne očkovaný látkou od firmy AstraZeneca a ak to porovnám, vnímam rovnako vysokú kvalitu a snahu pomôcť. Hneď večer som dostal z NCZI ďakovný mail za očkovanie, čo znamená, že som bol ešte v ten deň nahratý do systému. Týmto chcem poďakovať za veľmi dobrú organizáciu, milý a profesionálny prístup a rýchle spracovanie výsledkov.

  • (5)
Patrícia Remeňová - pred 2 rokmi

Na margo negativnych reakcii sa musim podelit o moju pozitivnu z dnesneho dna. Nadavat vie kazdy, tak by som chcela vyzdvihnut pozitivne momenty z dnesneho ockovania. Pani koordinatorka pri recepcii bola velmi mila. Tehotne, invalidi maju prednost (nie ako napriklad dnes v Ruzinovskej nemocnici). Po rychlej registracii, kde za Vas z OP vypisu Vase osobne udaje a vytlacia si uz len doplnite anamnezu co zaberie asi minutu- dolu aj na poschodi je stolik aj pera. Od recepcnej isla jasna instrukcia do ktorych dveri treba ist(vsetky boli riadne oznacene). Ked sa na poschodi nakopili ludia, prisla dalsia koordinatorka a polovicu ludi zobrala dolu. Celkovo to aj napriek velkemu poctu ludi islo rychlo aj vdaka skvelej organizacii.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences