Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Prestávka 13:00 do 13:30
  • O zariadení

Oznamy


- 50% OFF na značkové DIOPTRICKÉ RÁMY:

Oznam 1 od Pietrooptic - Servis okuliarov - Očná optika

Outletové dioptrické rámy za skvelé ceny. Zaujímavé modely rámov už od 29,90€. Vyskladajte si svoju cenu kompletných okuliarov. Ponúkame Vám zľavu -50% na značkové dioptrické okuliarové rámy svetových modných návrhárov. Outletový výpredaj značiek BEAUSOLEIL, CHARRIOL EYEWEAR, COGAN EYEWEAR.

RED BULL EYEWEAR RACING:

Oznam 2 od Pietrooptic - Servis okuliarov - Očná optika

Red Bull Racing Eyewear je nezávislá Red Bull Racing značka s vlastným dizajnom a inovatívnymi materiálmi. Značka je zástancom športového vzhľadu, aktívneho životného štýlu a exkluzivity. Preferujete tento štýl aj Vy? Otestujte si kvalitu modelov Red bull eyewear 2014. Teraz za vynimočné ceny v zľave -20%.

Zakúpte si akciový rám a dostanete 1PÁR DIOPTRICKÝCH SKIEL za 15,90€ .:

Oznam 3 od Pietrooptic - Servis okuliarov - Očná optika

Využite akciové zľavy rámov a pri zakúpení rámu dostanete dioptrické sklá značky Divel Italia s antireflexnou vrstvou, tvrdením a UV za jedinečnú cenu 15,90€ za 1pár stenčených skiel, v skladovom dioptrickom rozsahu: Sph.+ -2,00 cyl.+ -2,00. Správny čas na výmenu poškodených skiel a zvýšite si Váš komfort videnia.

Popis zariadenia


LETOVANIE RÁMOV
Ponúkame Vám letovanie kovových rámov s povrchovou úpravou farbením. Dodacie doby podľa obtiažnosti od 1- 3dní. Titanové rámy nie je možné u nás zvariť! Roztrhnuté plastové očnice skla nelepíme! Info kontakt. Cena od 10 € za prácu. www.servisokuliarov.sk
REPARÁCIE RÁMOV
Našli ste doma starý obľúbený okuliarový rám? Skúsime mu opäť vdýchnuť jeho poslanie. Cena závisí od použitých materiálov na renováciu dioptrického, slnečného rámu.
ZÁBRUS PREBRUS ŚOŠOVIEK
Zostali Vám dioptrické sklá? Farbené, bifokálne, multifokálne, antireflexné, ktoré sa dajú ešte použiť? Stačí vybrať vhodný rám a ak bude vyhovovať dioptrickým a Vašim parametrom, môžu Vám sklá slúžiť ako doposiaľ.
VÝMENA SLNEČNÝCH SKIEL
Poškodilo sa Vám sklo v slnečných okuliaroch ? Radi Vám vyberieme najprijateľnejšiu variantu, ako cenovú, tak aj najlepšiu pre Vašu ochranu zraku v slnečnom období .Výmeny polarizačnej fólie, farebných skiel, dioptrických farebných skiel.
OPRAVY RÁMOV
Stratila sa Vám skrutka? Vypadáva Vám sklo? Nedrží Vám stránica patentového rámu? Navštívte nás a radi Vám pomôžeme vyriešiť tieto problémy. Pri oprave treba akceptovať zložitosť opravy a následný termín, za ktorý sa dá oprava vyriešiť.



Ďalšie informácie



Zaradenie

Optika
, Typ: Zdravotnícke zariadenie

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatné


Platba kartou
Platba v hotovosti

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences