Logo zariadenia Hematologická a transfuziologická ambulancia - MUDr. Beáta Beňová
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Novi pacienti prijem v utorok 7-10 hod.Odbery: Odbery od pondelka do stvrtka od 7-10 hod.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Špecializovaná starostlivosť o hemofíliu a koagulopatie KOMPLEXNÁ STAROSTLIVOSŤ PRI hemofílii je kontinuálmým riešením všetkých medicínských a psychosociálných problémov, ktoré postihujú chorých a ich rodiny. Naše liečebné centrum chce byť Vám stále k dispozícii so všetkou zdravotnou starostlivosťou podľa požiadaviek Vášho ochorenia a Vašich osobných potrieb. Radi by sme Vám predstavili centrum základnej diagnostiky a starostlivosti o hemofíliu a vrodené koagulopatie, ktoré tvorí erudovaný hematológ v odbore hemostazeológie, zdravotná sestra, stomatológ a ortopéd. Pre špecializovanú starostlivosť máme potrebné laboratórne prostriedky ku komplexnému vyšetreniu v rýchlom čase a vysokej kvalite, ako základný predpoklad ku kvalitnej diagnostike. Pre Vás našich pacientov vieme poskytnúť komplexnú základnú a predoperačnú starostlivosť, ktorá Vám zabezpečí trvale kvalitný život s Vaším celoživotným ochorením. Starostlivosť o pacientov Je potrebné, aby ste při Vašom type ochorenia najmenej raz za rok absolvovali komplexné vyšetrenie a častejšie podľa stupňa Vašho ochorenia. Keďže sme zameraní na dospelých pacientov, vyšetrenie pozostáva hlavne z vyšetrenia vírusových infekcií, hypertenzií,kontroluje sa stav domácej liečby,ako neodmysliteľnej súčasti trvalej starostlivosti,zaznamenáva sa výskyt a frekvencia krvácaní,účinnosť a dátum poslednej liečby, při kontrole telesnej hmotnosti. Při kontrole pohybového aparátu sa využíva služba orotpéda a vyšetrujú sa cieľové kĺby. Za pomoci RTG,USG a CT vyšetrení sa prípadne modifikuje liečba.Z laboratórných vyšetrení sa kontroluje kompletný krvný obraz,hepatálne cesty,skríning inhibítora,virologický skríning a neodmysliteľnou súčasťou je včasný a preventívny stomatologický skríning. Záverom radi podotýkame, že v našom zariadení je výsledkom pre Vás komplexná starostlivosť s konkrétným zlepšením kvality Vášho života. MUDr. Beáta Beňová so spolupracovníkmi.
Zaradenie

Hematologické ambulancie
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice
Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice
Ďalších ambulancií: 9

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Beáta Beňová
  • MUDr. Fričová Marta

Sestry

  • Mgr. Tomášková Silvia
  • Bc. Hudačeková Marcela

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


3.4

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 mesiacmi

Nekomunikuje, nedvíha telefón, ale nikdy, predpisuje lieky, ktoré môže v plnej výške uhradiť poisťovňa, ale ona ich dá uhradiť v plnej výške pacientovi. Sestrička arogantná, povýšenecká a drzá. Najhoršia lekárka, akú som kedy stretla. A hlavne pomstychtivá. Ani jednu hviezdičku by som jej nedala.

  • (5)
- pred 5 mesiacmi

Táto ambulancia so zohratým trojčlenným tímom na čele s fantastickou pani doktorkou je príkladom toho, ako by to mohlo fungovať všade na Slovensku. Takýto ľudský, profesionálny, odborný prístup je v súčasnej dobe ojedinelý. Som rada, že som ho v tejto ambulancii našla.

  • (1)
- pred rokom

Pani doktorka necha tehotne zeny cele hodiny vysedavat v cakarni plnej ludi aj napriek presnemu terminu, kedy su objednane. Pravidelne, nie obcas. Na otazky neodpoveda, spoza stola pacienta odignoruje. Na e-maily nereaguje. Telwfon nedviha. Keby tam nemala sikovnu sestricku, ktora Vam po nenej konzultacii s doktorkou vsetko upresni, asi by bola stratena.

  • (5)
- pred rokom

Bol som tam dvakrát super vystupovanie sestrička a pani doktorka včetne pána asistenta v pohode dávam šesť hviezdičiek....

  • (5)
- pred 5 rokmi

Nezvyknem pisat taketo hodnotenia,ale tu naozaj musim. Velmi prijemny pristup zo strany lekarky, ale aj sestricky. V inej hem-ambulancii mi dali termin o 3 mesiace, tu ma zobrali v dany den ked som prisla. Pockala som 1,5 hodiny a vybavene. Doktorka,sestricka a asistent- velmi mily, prijemny. Odchadzala som odtial s dobrym pocitom, ze zdravotnici s dobrym srdcom este existuju. Odporucam. Pozitivne hodnotim aj cakaren s tv :-)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences