Logo zariadenia Village resort Hanuliak
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Wellness

Ponorte sa do sveta v ktorom čas stráca svoj význam a vychutnajte si jedinečnú atmosféru nášho luxusného wellness & spa, kde okrem bazénového a saunového sveta na vás čaká množstvo lákavých masáži a procedúr pre zlepšenie vášho zdravia. Príjemnú atmosféru dopĺňa oku lahodiaci výhľad na nedotknutú prírodu a vždy pripravený personál ochotný splniť vaše priania. Objavte harmóniu tela i duše v oáze oddychu a načerpajte nové sily.

- vnútorný bazén s rozmermi 15 x 6m
- 6 masážnych trysiek
- vodný chrlič
- masážne ležadlá
- protiprúd,
- 4m vodopád
- farebné podsvietenie bazéna
- detský bazén s fontánkou a perličkou
- kapacita bazéna 40 osôb

Vírivka:

- 6-miestna vírivá vaňa s perličkou
- 3 masážne trysky s led podsvietením
- 3 vzduchové masážne lavice

Cenník wellness a otváracie hodiny nájdete tu


Sauny

- 6 miestna fínska sauna z cédroveho dreva so soľnými kameňmi,
- klasická parná sauna
Kapacita sáun je 12 osôb


Fitness

Mini Gym s kvalitným vybavením ponúka fanúšikom aktívneho oddychu možnosť zlepšovať si kondíciu. Špičkové kardio prístroje značky STAR TRAC, vám pomôžu zlepšiť vašu kondíciu a posilniť kardiovaskulárny systém, zabezpečia lepšie spaľovanie kalórií a redukciu tuku.

SPA

Kyslíková terapia, Oxygenoterapia

Je inhalovanie 90-95% čistého nenávykového kyslíka pomocou kyslíkovej kanyly (okuliare) cez nosovú dutinu. Terapia je vhodná na celkovú regeneráciu organizmu, bolesti nôh, hlavy, poruche spánku, úzkosti, vysokom krvnom tlaku, respiračných ochoreniach, po namáhavých činnostiach, posilnenie imunity. Zlepšenie  pleti, zbavuje telo toxínov, podporuje schopnosť sústrediť sa, učiť a iné. Naše zariadenie poskytuje 30 alebo 60 minútovú terapiu.

Cenník nájdete tu.
 

Estetická rázová vlna

Extrémne účinný prístroj, ktorý slúži na uvoľnenie a spevnenie tkaniva, vypnutie pokožky, stimuláciu krvného obehu a tvorbe kolagénu. Má vynikajúce výsledky pri odstraňovaní celulitídy, redukcií strií, stimulácií lymfatického systému. Tiež pre zlepšenie vzhľadu jaziev. Je neinvazívne ošetrenie, založené na efektoch akustických a vlnových foriem, pri priamom kontakte s pokožkou (rúk, stehien, bokov, zadku, brucha) cez ultrazvukový regeneračný gél. Naše zariadenie poskytuje procedúru v časovom rozpätí , ktoré závisí od klientom zvolenej časti pre ošetrenie.

Cenník nájdete tu.
 

Prístrojová lymfodrenáž

Lymfodrenáž je veľmi účinná detoxikácia organizmu. Je moderná metóda na redukciu až odstránenie celulitídy, na formovanie postavy, na spevnenie svalstva, pri pocite ťažkých nôh, opuchoch aj po športovom výkone a dlhodobej únave. Lymfodrenáž Vám pomôže naštartovať proces nefungujúcej látkovej výmeny. Naše zariadenie ponúka 30 a 60minútovú prístrojovú lymfodrenáž. Pomocou prístroja pre sekvenčnú masáž a viackomorových návlekov ( nohavice, rukávniky), v ktorých sa postupne nafukujú jednotlivé komory, dosiahneme intenzívnu drenáž na odvedenie toxínov z tela.

Cenník nájdete tu.


Ďalšie informácie


O Hoteli

Nový a jedinečný Village resort Hanuliak sa nachádza v krásnej prírode Národného parku Malej Fatry v malebnej dedinke Belá, len 20 kilometrov od mesta Žilina. Ak chcete zažiť atmosféru jednej z najpríťažlivejších lokalít Slovenska, vaše kroky by mali určite smerovať k nám. Snažíme sa, aby ste sa  u nás cítili vždy príjemne a odchádzali od nás plný nových zážitkov. Tomuto cieľu sme prispôsobili aj celkovú filozofiu Village resort Hanuliak. Môžete sa tešiť na množstvo atrakcií, ktoré sme si pre vás prichystali. Hostia uprednostňujúci pokojnú dovolenku si môžu svoj relax dopriať v podobe Wellness & Spa, kryosauny, lymfodrenáže, celoročnej  turistiky alebo si len vychutnávať prírodnú harmóniu.  Pre tých odvážnejších sme ako jediný resort vybudovali lezeckú stenu, ktorá siaha  až do výšky 13,5 m a  patrí medzi najvyššie lezecké steny na Slovensku. Ak vám tieto aktivity stále nestačia, tak sme pre vás pripravili aj veľa iných možností adrenalínových zážitkov. Stačí len prísť a vyskúšať.
 

Reštaurácia

Naša medzinárodná kuchyňa vo Village resort Hanuliak je otvorená modernému a šetrnému spôsobu prípravy jedál, ktoré v spojitosti s čerstvými a kvalitnými bio surovinami vytvárajú harmóniu chuti. Princíp prípravy našich jedál spočíva predovšetkým vo vlastnej výrobe s využívaním sezónnych a domácich surovín.

Jedálny a nápojový lístok nájdete tu.


Ubytovanie

Možnosti ubytovania si môžete pozrieť tu.
 

Tak isto ponúkame možnosť zorganizovania konferencie či školenia.

 

Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.4

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (3)
Martin Hrubiško - pred 2 rokmi

Pekný moderný rezort, ale tak trocha sterilný. Steny holé, bez zútulňujúcej výzdoby. Býval som v apartmáne v samostatnej budove, žiadna výbava ktorá by vám vytvorila trocha domácku atmosféru. Hneď pri ceste, atraktívne okolie je dostupné iba autom. Ale aby som len nekritizoval. Personál milý, ochotný, kuchyňa vynikajúca. Wellness som nemal čas vyskúšať, takže nehodnotím.

  • (5)
Adam Balušík - pred 2 rokmi

Reštaurácia a jedlo na vynikajúcej úrovni, ústretová, profesionálna a milá obsluha, pokojné miesto, neuveriteľne pozitívny zážitok.

  • (5)
Mária Sláviková - pred 2 rokmi

Všetko bolo na úrovni a kôli tom u sa tam po asi troch rokov vrátime....na svadobnú cestu. Ďakujeme 🤗

  • (4)
Maroš Plško - pred 2 rokmi

Vynikajuca kava, vyborna postel, konferencna miestnost super.

  • (5)
Dušan B. - pred 3 rokmi

Prostredie, jedlo

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences