Logo zariadenia Tatra Hotel***
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Tatra Hotel*** ponúka príjemné ubytovanie blízko centra mesta Poprad s prekrásnym výhľadom na Vysoké Tatry.

Hotel je správnym východiskom pre hostí, ktorým je blízka turistika v každom ročnom období, holdujú zimným športom, plávaniu, alebo sú nadšencami poznávania kultúrnych pamiatok.

Svojim moderným vybavením vytvára ideálny priestor aj pre organizovanie školení, konferencií, pracovných posedení a rodinných osláv. Predstavuje spojenie príjemného s užitočným: načerpaním síl v relax centre hotela a chutným jedlom v hotelovej reštaurácii, či príjemným posedením v priestoroch lobby baru hotela.

V mene celého kolektívu Vás srdečne v našom hoteli vítame. WELCOME...
 

Relaxačné centrum
Čím vhodne doplniť príjemné ubytovanie? Alebo ako zabezpečiť relax po namáhavom pracovnom alebo športovom dni?
Odpoveďou je hotelové relax centrum.
V relaxačnom centre ponúkame:

Parná sauna
Je to sauna s teplotou 45 - 55°C a vysokou vlhkosťou vzduchu (až 100%). Medzi jej účinky patrí predovšetkým uvoľnenie svalstva pohybového aparátu s následnou celkovou relaxáciou. Vyššia teplota vzduchu napomáha tiež k zvýšeniu potenia tela a tým sa organizmus zbavuje toxických látok. Ďalej dochádza k posilneniu imunitného systému, oslabeného hlavne po rôznych ťažkých infekčných ochoreniach. Odporúčaná dĺžka pobytu v parnej saune je 15 minút, následne je vhodné organizmus patrične ochladiť - napr. ľadovou sprchou a dopriať mu krátky relax. Procedúru je možné dva až trikrát opakovať.

Fínska sauna
Je to sauna s teplotou 80 - 90°C, výška teploty sa reguluje tým, že sedíme na nižších alebo vyšších lavičkách, ktoré sa nazývajú "lauteet". Teplom sa otvárajú póry na potiacej sa pokožke. Kamene na ohnisku ("kiuas") v rohu sú veľmi horúce a keď sa na ne naleje voda, oblak pary zahalí miestnosť. Para zväčšuje pocit horúčavy v saune. Ako často nalievať vodu na rozpálené kamene je individuálne. Po 5-20 minútach je potrebné sa ochladiť studenou sprchou. Tento postup sa opakuje aspoň dvakrát. Celý proces trvá 30 minút až 2 hodiny. Na konci je potrebné sa osprchovať s použitím mydla a šampónu.

Infra sauna
Sauna s možnosťou regenerácie organizmu pri použití terapeutického efektu infračerveného žiarenia podobného, ako je tepelné slnečné žiarenie a jeho účinky. Infračervené žiarenie je neviditeľné pre oči s vlnovými dĺžkami od 0,07mikrónov do 15 mikrónov, ktoré sa nachádza pod spektrom červeného svetla, avšak jeho účinky na telo dokážeme cítiť ako tepelnú energiu. Účinné infračervené tepelné žiarenie preniká pod povrch kože do hĺbky až 3 - 4 cm (čiže väčšej hĺbky než suchá sauna) a vyvoláva celý rad liečebných a zdravie upevňujúcich procesov.

Masáže
antistresová (tvár a krk), reflexná (chodidlá), klasická (chrbát, krčná chrbtica), celková masáž tela, masáž horných a dolných končatín

Fitness centrum

Stolný tenis

Pre firmy aj jednotlivcov ponúkame možnosť zakúpenia permanentiek za zvýhodnenú cenu.!!!

Klientom hotela je k dispozícii kadernícky a kozmetický salón  v areáli hotela.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.4

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Vlado V. - pred 2 rokmi

Slusne za tu cenu.

  • (4)
Martin Smolka - pred 2 rokmi

Denné menu super, kladne hodnotím aj self service šalátový bar.

  • (4)
Juraj Mokris - pred 2 rokmi

Doviezol som do hotela Libijčanov z ukrajiny, ktorý utekajú pred vojnou,nemôžem hodnotiť hotel nebol som vo vnútri

  • (5)
Marta Asztalos - pred 2 rokmi

Hotelu nebolo čo vytknúť, príjemný personál, výborná kuchyňa, čisté izby a pani recepčná 100 bodov, zaslúži si od nás veľké ďakujem, vrelo odporúčam každému. S prianím krásneho dňa Marta, Priska, Edit a Tibor z Nesvád

  • (5)
Štefan Kopčík - pred 2 rokmi

Veľmi vľúdni a ústretoví ľudia od riaditeľa až po obsluhu. Vždy tam rád chodím

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences