Logo zariadenia Hotel ORAVSKÝ HÁJ Garden Hotel & Resort
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Objavte čaro vidieckej prírody v hotelovom rezorte ORAVSKÝ HÁJ. Hotelový komplex sa vyníma v priam nedotknutej prírode Oravy. Ponúka rozprávkové ubytovanie na Orave, poctivú domácu kuchyňu, zážitky na koňoch v krytej jazdeckej hale a pokoj a harmóniu vo wellness. Príďte si k nám oddýchnuť!
 

Naše wellnes sa nachádza v krásnych a príjemných priestoroch, kde ponúkame množstvo služieb pre Vašu spokojnosť. Pre hostí, ktorí obľubujú načerpanie síl pomocou sauny, máme k dispozícii parnú saunu s ochladzovacím bazénom, Fínsku saunu, infrasaunu a soľnú saunu.


Vitálny svet

Milovníci vody si môžu oddýchnuť vo výrivke alebo relaxovať v hydromasážnej vani. Aktívnejší si zase môžu zaplávať vo veľkom bazéne s protiprúdom. Ponúkame široký výber masáží pri ktorých sa naši maséri postarajú o Vaše pohodlie.
 

Načerpanie energie

Nezaostávame ani v ponuke relaxačných procedúr ako je rašelinový zábal, elekroliečba, ultrazvuk, solárium . Naši hostia majú k dispozícii aj posilňovňu s bohatým vybavením. Počas celého roka je možné si vychutnať aj naturálnu oxygénoterapiu na čerstvom vzduchu, v zimnom období do -10 st.C aj v spacích vakoch. Vieme ponúknuť ten správny relax pre každého a dúfame že zregenerujete sily práve u nás.


Ďalšie informácie


***
Hotel disponuje aj špičkovo vybavenou konferenčnou sálou, v ktorej je možné organizovať aj svadby a oslavy.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.8

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Jana Kamzíková - pred 2 rokmi

Nádherné miesto. Určite sme neboli posledný krát. Krásne prostredie pre ubytovanie s deťmi aj ako romantický pobyt pre pár. Jedlo a wellness tiež na výbornú. Človek zaparkuje v areáli a nemusí celý čas nič riešiť vďaka aktivitám ktoré rezort ponúka. Útulné a čisté ubytovanie. A v neposlednom rade príjemný personal. Jediné malinké mínus boli veľmi vykúrené izby. My sa určite tešíme na ďalšiu návštevu.

  • (5)
Pavol Luzbetak - pred 2 rokmi

Vynikajúce miesto na oddych. Veľmi vhodné pre rodinky s deťmi (krásny areál, kone, minifarma, detské ihrisko, reštaurácia aj wellness).

  • (5)
michaela valentova - pred 2 rokmi

Krasny rezort v nadhernej prirode so skvelou kuchynou. Blizko lyziarsky vlek. Boli sme v zime a urcite radi prideme aj v lete. Odporucam pre rodiny s detmi. Vonku je pripravene ohnisko, detske ihrisko, rybnik, kone s jazdeckou halou,... Vo vnutri je presklenna detska herna - velka izba s mnozstvom hraciek, smykalka,... A vo vedlajsej miestnosti je posedenie, biliard, stolny tenis a mini futbal. Takze rodicia si mozu posediet alebo zahrat biliard a pri tom pekne vidia co robia ich deti v herni. Toto sme velmi ocenili. Sucastou komplexu je aj bazen, virivka a sauna. Skvela dovolenka.

  • (5)
Barbora Kubesova - pred 2 rokmi

V oravskej prírode zasadený komplex poskytujúci relax duši aj telu. Príjemný personál je samozrejmosťou. Vhodné pre rodiny s deťmi. Farma s koníkmi(možnosť jazdenia) sliepkami, zajačikmi a tiež sezónne predaj potravín z farmy(vajcia, syry...) Welnes, sauny, masáže, vírivka, ale aj blízke lyžiarske stredisko, poskytuje možnosti výberu aktivít pre každého. My sme našli aj hojdačku (lepšia dedinka o.z.)s prekrásnym výhľadom na Tvrdošín a Oravskú priehradu. Chýbalo značenie, ale vďaka mapám na gugli sme našli. Tiež perfektný samoobslužný bufet. Určite sa sem vrátime.

  • (4)
Miriam Križanová - pred 2 rokmi

Situované v nádhernej oravskej prírode, každý si tu príde na svoje. Ubytovanie s štýlových domčekoch, jazdecký areál, rybníček pre rybárov, vínna pivnica, wellness so širokým výberom sáun, vnútorným bazénom a vírivkou..v zime ideálne pre lyžiarov vďaka blízkej lokalite Brezovice ski centru (cca 2km), v lete pre milovníkov prírody a jazdeckých zanietencov. Jedlo tiež veľmi dobré, výber vín takisto. Jediné, čo mi kazilo idylku, boli anglické kohútiky v kúpelniach

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences