Logo zariadenia Chirurgická (proktologická) ambulancia - (Poliklinika Mýtna) - Prof. Doc. MUDr. Juraj Pechan, PhD.

Otváracie hodiny

  • Streda


    LEN NA OBJEDNÁVKU
  • O zariadení

Popis zariadenia


Špecializuje sa na zistenie prítomnosti hemoroidov a fisúr a na ich liečbu. Výnimočnosť spočíva hlavne v prepracovaných metódach diagnostiky a liečby. Odlišnosť ambulancie spočíva v liečebnych postupoch, ktoré v spojení s individuálnym prístupom k pacientovi zaručujú maximálnu mieru úspešnosti liečby, o ktorej sa už mohli presvedčiť tisícky našich pacientov.
Pri prvej návšteve v ambulancii lekár pacienta vyšetrí, stanoví diagnózu a prevedie zákrok. Ďalšie návštevy sú obmedzené na šetrné zákroky, ktoré sa opakujú do úplného vyliečenia.
Ponúkame diskrétny spôsob ošetrebia, ktorý v určitých štádiách hemoroidov plne nahradí operáciu. Pacient nemusí absolvovať zdlhavé predoperačné vyšetrenia, diéty, narkózu a odpadá je aj práceneschopnosť.
Snažíme sa o to, aby pacientom liečba nenarušila ich zabehnutý spôsob života a prekonali svoje zdravotné problémy takmer bez povšimnutia.

Uvedený typ liečby hemoroidov a trhliny v konečníku majú históriu cca 15 rokov, na našej ambulancii máme s touto liečbou vynikajúce výsledky.
Lekár - chirurg, je uznávaným lekárom s dlhoročnou praxou - má 30 ročnú prax v liečení ochorení hrubého čreva a konečníka.

Dúfame, že tieto skutočnosti vám pomôžu pri rozhodnutí riešenia a liečenia vašich ťažkostí.

Zdravotné poisťovne tieto typy liečby hemoroidov a trhlín v konečníku nehradia.
Zaradenie

Chirurgické ambulancie
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Poliklinika Mýtna- Hedak a.s
Poliklinika Mýtna- Hedak a.s
Ďalších ambulancií: 44

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Prof. Doc. MUDr. Juraj Pechan, PhD.

Sestry

  • Mgr. Mária Jedenásta

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences