• O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Zita Ádámku - pred rokom

Objednávať sa sem chystám len chvíľu, bez ohľadu na test. Kolegovia na recepcii sú veľmi milí, rovnako ako lekári a každý člen personálu, na ktorom (pre mňa) veľmi záleží! Rôzne testy, moderné vybavenie, rýchla administratíva. mozem len odporucit.

  • (5)
Timi Galló - pred rokom

Príjemné prijatie už na recepcii. Zdvorilí a ochotní kolegovia na recepcii. Pekné,čisté prostredie. Využil som rtg zubnú službu. Na nahrávanie ste si museli počkať veľmi krátko, v príjemnom prostredí. Nahrávajúci kolega je milý, usmievavý, ochotný. Odporúčam každému s dobrým srdcom!

  • (5)
Kék Púder - pred rokom

Je dobré, že môžem ísť na rande. Recepcia je vždy milá, ako na recepcii, tak aj v kancelárii. Maximálna čistota, dobré sem vstúpiť. Deň predtým mi príde SMS s pripomienkou stretnutia. A masku dostanem opatrne, keby som si ju zabudol vziať so sebou.

  • (5)
Anett Halmágyi - pred 2 rokmi

Doteraz som bola v Alžbetinom kúpeli na odberoch krvi, kozmetike a súkromnej kardiológii. Krv bola odobratá rýchlo a profesionálne, nebolo treba dlho čakať. O všetkom pani informovala pri odbere krvi, ako aj predpokladaný termín výsledku po odbere krvi. V súkromnej kardiologickej ambulancii bola pani doktorka veľmi ochotná, odpovedala na všetky moje otázky. Štúdium trvalo cca. Trvalo to 20 minút. Pravidelne chodím aj na kozmetiku Elizabeth Bath, ktorú môžem každému len odporučiť. Kozmetičky sú veľmi milé a majú veľkú odbornosť. Vyskúšala som už niekoľko ošetrení, zatiaľ nebol žiaden problém, vždy prídem domov nabitá a nabitá. Atmosféra izby je tiež príjemná, chodím sem rád.

  • (5)
Fanni Győrfi - pred 2 rokmi

Do Elizabeth Bath som išiel druhýkrát, tentoraz na ORL. Bol som veľmi nadšený z toho, ako budú chápať moje obavy a otázky, či by nejaké vyšetrovanie bolelo, ale pán doktor bol počas celého obdobia veľmi milý a trpezlivý. Na všetky moje otázky som dostal uspokojivé odpovede. Miesto je veľmi čisté, náročné, cítite sa ako doma.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences