Logo zariadenia Hotel Hviezdoslav ****
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    wellness centrum hotela
  • Utorok


    wellness centrum hotela
  • Streda


    wellness centrum hotela
  • Štvrtok


    wellness centrum hotela
  • Piatok


    wellness centrum hotela
  • Sobota


    wellness centrum hotela
  • Nedeľa


    wellness centrum hotela
  • Reštaurácia Poézia: Po-Ne: 10:00 - 22:00 hod. Literárna kaviareň: Po-Ne: 08:00 - 22:00 hod. Recepcia: Po-Ne: 00:00 - 24:00 hod.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Hotel Hviezdoslav **** - "malý hotel s veľkým srdcom".

Tento Boutique hotel sa vyznačuje osobitou architektúrou, zariadením a vonkajším priestorom, disponuje v 4 historických budovách 30 izbami, ktoré sú členené na apartmány, izby Deluxe a izby Štandard. Vo všetkých izbách nájdete zaujímavé maľované obrazy dokumentujúce históriu mesta Kežmarok a jeho okolia.
 

Wellness Tatry – Hotel Hviezdoslav Vám ponúka odpočinok priamo v blízkosti Vysokých Tatier:

Jacuzzi, saunový svet, masáže a relaxačné zábaly, oddychový priestor, ochladzovaciu miestnosť a ľadový dážď i Wellness menu. Jednotlivé procedúry v našom wellness hoteli si môžete vychutnať bez časových stresov, lebo wellness znamená oddych, rozmaznávanie, pôžitok a celkové zlepšenie psychickej i fyzickej pohody. K wellness programu patrí aj vyvážená strava ako doplnok procedúr. Pôžitok z nej znásobuje chuť, vôňa, čerstvé a sezónne suroviny a štýlový servis v našej reštaurácii Poézia, kde si zároveň môžete prezrieť historickú cestu po Kežmarku na rozmerných obrazoch, ktorá navodzuje ducha dávnej histórie. Počas Vášho wellness pobytu však nezabúdame ani na vhodné nápoje, akými sú bylinkové čaje podľa priania z čerstvej mäty či medovky alebo kvalitné čaje z našej ponuky, čerstvá lisovaná šťava a prírodné hroznové mušty, ktoré si môžete dopriať v literárnej kaviarni pri dobrej a zaujímavej knihe, či časopise a počas  chladných dní i pri teple sálajúceho z krbu, ktorý dodáva romantický náboj tomuto priestoru.

Na vstupy do nášho wellness centra ponúkame permanentku a taktiež darčekové poukážky v rôznych hodnotách. Ubytovaní hostia majú vstup do Wellness centrum Harmónia  v cene ubytovania, hradia si len masáže a zábaly podľa cenníka. Rezervácie na recepcii nášho wellness hotela.

Nechajte sa rozmaznávať a užívajte si znamenitý pôžitok z oddychu vo wellness centre jedného z najobľúbenejších wellness hotelov na Slovensku.


Ďalšie informácie


Čo nájdete v saunovom svete ?

-  parnú saunu s citrónovou alebo eukalyptovou arómou, ktorá detoxikuje organizmus a pozitívne vplýva na dýchacie cesty
- fínsku saunu, ktorá posilňuje imunitný systém, uvoľňuje svalstvo pohybového aparátu a detoxikuje organizmus
- bylinkovú saunu, ktorá veľmi priaznivo vplýva na dýchacie cesty
- infrakabínu s účinkom jemného infračerveného žiarenia C. Žiarenie má pozitívny vplyv na prekrvenie a látkovú výmenu, pomáha pri reumatizme, zlepšuje krvný obeh, pomáha pri kožných ochoreniach, spevňuje svalstvo a rozpúšťa tukové vankúšiky a dámy pozor, zlepšuje pleť.
 

Prečo je dobré navštíviť jacuzzi?

Lebo voda je základom života, tvorí veľkú časť ľudského tela, veľmi pozitívne pôsobí na organizmus v čase únavy alebo choroby. Stimuluje krvný obeh, odstraňuje z tela nečistoty a uvoľňuje svalstvo. Hydromasáž pôsobí upokojujúco. Pocit zážitku v našej jacuzzi umocní aj hviezdna obloha a relaxačná hudba či  romantický blikot sviečok.

Masáže

K dokonalému relaxu patrí aj najpríjemnejšia metóda ako zlepšiť stav svojho organizmu, ktorá nás rozmaznáva a tou je MASÁŽ. Masáž patrí k najstarším a najprirodzenejším spôsobom liečby. Ponúkame Vám tieto druhy masáží:

- klasickú masáž chrbta, šije, celého tela, dolných a horných končatín, reflexnú masáž chodidiel, myofasciálne techniky, ktorých cieľom je úľava od bolesti, mäkké techniky

- uvoľňovacie a čínsku tlakovú masáž TUINU, ktorá navodzuje rovnovážny stav v organizme regulovaním zložiek jing a jang.

Procedúry
Ku kompletnej starostlivosti a skutočnému pôžitku patria aj relaxačné zábaly čiže paleoterapia. Ponúkame rašelinové zábaly, termo zábaly, ktoré sú vhodné pred masážou.
V ponuke je aj skutočné rozmaznávanie Vášho tela a tým je celotelový zábal po masáži nahriatym levanduľovým olejom, ktorý pôsobí ukľudňujúco na nervový systém, zlepšuje psychickú odolnosť a má protizápalové účinky.

Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Vanessa Švárová - pred 2 rokmi

Máme len príjemné spomienky. Hotel je krány, čistý a personál usmievavý. Potešilo nás wellness aj výborné jedlo v reštaurácii :)

  • (5)
Radoslav Hajdák - pred 2 rokmi

Boli sme tam s priateľkou 2 roky po sebe, oba rázy extrémna spokojnosť, veľmi milý personál , krásne izby, a najlepšie zo všetkého kuchyňa. Tešili sme sa na každé jedlo ako keby sme 3 dni nejedli, osobne som nikdy v žiadnej reštaurácii tak dobré jedlo nejedol. Okrem toho tam bývaju aj rôzne akcie, my sme akurát vystihli Latino večer a šou bola skutočne na úrovni, určite sa tam opäť v buducnosti vrátime. Odporúčam

  • (5)
Nikola Heger Schwammelová - pred 2 rokmi

Jeden z top hotelov v ktorom sme boli. Vyborny personal, mile recepcne, ciste pohodlne izby a vyborna restauracia. Radi sa sem vraciame.

  • (5)
Martin Dopirák - pred 2 rokmi

Luxus... Ako majú pisane... Malý hotel s veľkým srdcom.. Je to len a len pravda... Služby boli nadmieru profesionálne stále keď sem zavitame.. A po poslednej návšteve sme sa len utvrdili ze takýto podnik má svoje kvality za ktoré sa určite nemusí hanbiť a určite sa sem vrátime a vrúcne ďakujeme za pohostenie a krásne priestory aj počas slávnostného obeda

  • (5)
Miloš Kovalčík - pred 2 rokmi

Ja viem super strava , ubytovaní som nebol, ale prostredie krásne

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences