Logo zariadenia Wellness Hotel Chopok****
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Uznávame len prvotriedny oddych bez kompromisov. Preto sa vo Wellness Hoteli Chopok**** relaxuje na tisíc spôsobov a hlavne na plné obrátky.
 

Wellness Hotel Chopok **** v Nízkych Tatrách patrí medzi najlepšie rodinné wellness a relaxačné hotely na Slovensku. Pohodlie, relax, zábava a množstvo aktivít. To sú „vlastnosti“ Wellness Hotela Chopok**** v slovenskom stredisku Jasná Nízke Tatry, ktoré ponúkame našim hosťom plnými priehrštiami. Práve tie nášmu hotelu zaručujú prvé miesto v rebríčku 4* wellness relax hotelov na Slovensku.


Čas vo Wellness Hoteli Chopok**** v stredisku Jasná, Nízke Tatry je postavený na zážitkoch. 2 bazény, 2 saunové svety, dvojnásobný relax. Naša jedinečnosť spočíva v ponuke 2 samostatných saunových svetov s bazénom - saunový svet s bazénom osobitne pre rodiny s deťmi (PLESNIVEC) a samostatný saunový svet s bazénom pre dospelých (osoby nad 16 rokov) hľadajúcich ticho vodnej pary (PRASLIČKA).


Dokonalý relax a načerpanie nových síl poskytujeme hotelovým hosťom v 2 bazénoch a 2 saunových svetoch.

Bazén, detský bazén a saunový svet PLESNIVEC: Do nového 20m bazéna a saunového sveta PRASLIČKA je povolený vstup osobám starším ako 16 rokov a tak si u nás užijú relax a pohodu ako rodiny s deťmi, tak i hostia, ktorí uprednostňujú oddych v pokojnom a nehlučnom prostredí.


Bazén a saunový svet PRASLIČKA:  Bazén, vnútorná a vonkajšia vírivka, detský bazén, vírivka, 5 druhov sáun, oddychová zóna a vonkajší ochladzovací bazén sú určené pre rodiny s deťmi.


V saunovom svete PLESNIVEC a v saunovom svete PRASLIČKA sa nachádzajú tieto sauny: fínska sauna, bylinková sauna, bio sauna, infra sauna, parná sauna

 
 

 
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Veronika Danielova - pred 2 rokmi

Super,trosicku bludisko na zaciatku ak ste prvy krat. Jedlo super,wellness tiez. Vsetko fajn.

  • (5)
Jana Ďurčíková - pred 2 rokmi

Hotel je velmi pekny, so vsetkymi sluzbami, ktore rodina s malymi detmi potrebuje. Detsky kutik, ihrisko, animacie aj pre dospelych. Oddelene wellness pre 16+ som dodatocne velmi ocenila. Hoci mame deti, bol to fajn unik aspon pre jedneho z rodicov do oazy relaxu. Skibuss do jasnej. Vsetko bolo tip top.

  • (5)
Barbora Skokanová - pred 2 rokmi

Prekrásne prostredie, personál , jedlo , wellness, sme veľmi spokojní , ďakujeme ! A aj za to , že s nami mohol byť aj psík :)

  • (5)
Petra Valachovičová - pred 2 rokmi

Pobyt v hotely sme si cela rodina uzili. Hotel je velmi dobre prisposobeny pre rodiny s detmi a to pre male aj vacsie deti. Animatori dve herne, detsky kutik ale aj Billiard a bowling priamo v hotely sa postaraju o zabavu aj ked je vonku zle pocasie. Wellnes je rozdeleny na dve casti a to pre dospelych s detmi a zvlast pre ludi od 16 rokov urcite vyuziju aj hostia, ktori maju radi vacsiu intimitu. Izba bola priestranna a cista . Personal mily a ochotny.

  • (5)
tomas lojek - pred 2 rokmi

V hoteli Chopok sme sa cítili veľmi príjemne, jeho priestory, služby aj prístup personálu zodpovedajú úrovni 4-hviezdičkového hotela. Naša izba bola priestranná, pekná a čistá. Pozitívne hodnotíme aj wellness a najmä fakt, že je rozdelený na dve časti - na časť pre rodiny s deťmi a na časť pre hostí 16+. Jedlo bolo kulinárskym zážitkom, s vynikajúcou a milou obsluhou. Pobyt v hoteli Chopok určite odporúčame a radi sa doň vrátime.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences