Logo zariadenia Alterna -  PhDr. Vanda Adamkovičová
  • (5)
  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatný personál

  • PhDr. Vanda Adamkovičová

Typ


Súkromná

Jazyk


slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Petra Jančušková - pred rokom

Po určitých zmenách, ktoré nastali v mojom živote, sa mi začali diať „zvláštne veci“. Veci, ktoré ma začali obmedzovať aj pri bežných činnostiach a hlavne som nevedela, prečo a odkiaľ sa berú... Prvé sedenie u pani doktorky ma dalo doslova do pohody. Ten taký skvelý uvoľňujúci pocit, ktorý zažívate po masáži, dokonalú relaxáciu. Pocit kľudu a uvoľnenia, ktorý som dlho predtým nedokázala sama získať, ale vedela som, že niekde vo mne je. Opakujem, toto sa udialo hneď len po prvom sedení.. Druhá návšteva so mnou urobila "zázrak", po ktorom sa mi chcelo až skákať, kričať aj plakať od ŠŤASTIA. Nádherný pocit, keď po čase získavate samu seba naspäť. Veľmi silný zážitok. Fascinujúce, aké veci sa dajú za jej pomoci vyriešiť. Každé sedenie malo inú techniku a každé vás posunie niekde inde a pocit uvoľnenia sa prehĺbi. Pani Dr. Adamkovičová je úžasná bytosť, ktorá tak ako pomohla mne, pomôže určite aj vám. Patrí jej moje obrovské ĎAKUJEM.

  • (5)
Barbora Šmeringaiová - pred 2 rokmi

K pani doktorke Adamkovičovej som prišla ako malý zničený človiečik, ktorý už nevedel ako ďalej. Trápila a bojovala som sama so sebou a ani som netušila aké vážne to je pretože som si to nechcela pripustiť. Nevedela som sa posunúť. Bola som vyhorená. Až kým… Po jednom sedení zo mna všetko opadlo a ja som dokázala vyhodnotiť čo chcem a ako ďalej pokračovať. Na druhé sedenie som prišla vysmiata od ucha k uchu a kludná. Bola som odblokovaná a bez toho obrovského kameňa čo som si stále nosila so sebou. Neviem ako by som pokračovala keby som sa nerozhodla podstúpiť tento krok a ísť k pani doktorke. Patrí jej moje veľké ďakujem.

  • (5)
Natalia S - pred 2 rokmi

Pani Vandu som navštívila z dôvodu, že mi doktori nevedeli pomôcť, keďže každý doktor sa pozeral na môj problém len z hľadiska svojej špecializácie. Pani Vanda sa pozerá na človeka ako celok a lieči príčinu choroby, nie symptómy. Váš problém totiž nemusí byť tam, kde sa prejavuje choroba. Pomohla mi pochopiť, z čoho pramenili moje problémy a že už v tridsiatke môže človek zažiť "vyhorenie". Počas sedení postupne skúša rôzne metódy, či už psychologický rozbor alebo prácu s telom, až kým nenájde niečo, čo konkrétnemu človeku sadne. Vôbec sa vám nesnaží niečo nahovoriť, len vám pomôže, aby ste sami prišli na to, kde je chyba a čo máte spraviť, aby ste to napravili. Po každom sedení máte nad čím premýšľať. Atmosféra u nej je veľmi príjemná a človek tam naozaj cíti pokoj. Určite odporúčam.

  • (5)
Denisa Kubusová - pred 2 rokmi

Priatelia, ak ste zacyklení dlhodobo v nejakom probléme, či už zdravotnom alebo inej neľahkej životnej situácii veľmi Vám odporúčam stretnutie s pani doktorkou Vandou. Za mňa je to taký Anjel - tak som ju nazvala po našom prvom stretnutí, na ktorom sa mi okamžite po skoro dvojročnom zdravotnom "záhadnom" probléme uľavilo. Je to nekonečná úľava, ak po vychodenom kolotoči lekárov, liečiteľov natrafíte na takúto Dušu, ktorá konečne rozumie každej jednej Vašej bunke. Slovami sa to nedá ani popísať, človek musí naozaj skúsiť. Mne sa už po prvom našom stretnutí upravil zdravotný problém, ktorý som skoro dva roky riešila naozaj všemožne. Po tomto stretnutí som u pani doktorky absolvovala kraniosakrálnu terapiu-a to bol za mňa naozaj najvyšší level (a to som už toho poskúšala naozaj veľa) a veľmi silný zážitok - emocionálny ale aj fyzicky. Takže môj odkaz pre Vás všetkých, ktorí sa chystáte pani doktorku osloviť je, že urobte tak čím skôr, verte Vašej intuícii a vnútornému hlasu-ono sa Vám to vráti v neopísateľnom zlepšení kvality života a zdravia. S láskou a na zdravie, všetkým! :)

  • (5)
Sofia Berg - pred 2 rokmi

Pani doktorka Vanda Adamkovičová mi skutočne pomohla. Mám 16 rokov a už nejakú dobu som pociťovala úzkosť, nevoľnosť a strach. V škole, na verejných miestach, tam kde bolo viacero ľudí. Už po dvoch sedeniach som sa začala mať lepšie a cítila som postupné dostávanie sa z mojej problémovej situácie. Pani doktorka jednoducho vie, ako človeku pomôcť a verím, že aj ja sa budem posúvať stále ďalej, vďaka jej sedeniam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences