• O zariadení
Zaradenie

Psychologické poradne
, Typ: Poradne

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Jazyk


anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (3)
Emilia Justanova - pred 2 rokmi

dobré

  • (5)
Andrej - pred 2 rokmi

Cesta do svojho vnútra nie je jednoduchá, no nevyhnutná pre pochopenie kým som a kam vlastne smerujem. Čakal som odpovede a dobré rady nad zlato. Recept na šťastný život a vyriešenie všetkých starostí ktoré nám život často prináša. Toto by chcel hádam každý , ale takto to v terapii nefunguje. Dostal som však oveľa viac. Naučil som sa že odpovede sú ukryté v každom z nás. Pochované hlboko pod nánosmi potlačených emócií, strachov z budúcnosti a bolestí z minulosti. Nemôžem odporučiť lepšieho sprievodcu na túto neľahkú cestu než je pán doktor Martin Podolan. Vrátil môjmu životu stratený smer, naučil ma mať sa rád a vidieť veci tak ako naozaj sú. Dnes som už niekto iný. A za to Vám pán doktor patrí moja nekonečná VĎAKA. Nikdy na Vás nezabudnem.

  • (5)
Natália Brezinská - pred 2 rokmi

Moja skúsenosť so psychoterapiou a s p. doktorom Podolanom, bola veľmi prínosná a obohacujúca. Pán doktor mi pomáhal na mojej ceste k nájdeniu väčšej istoty a viery v samú seba. Psychoterapia je krásna, no aj náročná cesta, ktorá môže trvať rozlične dlho. Je potrebné rátať s tým, že to nie je ľahká cesta, pretože pravdepodobne narazíte na body, ktoré si budú vyžadovať viac odhodlania na ich zvládnutie, no za pomoci správneho sprievodcu, akým je p. doktor Podolan, budete vedieť, že to má zmysel.

  • (5)
Ján Havlíček - pred 3 rokmi

Ľudský a zároveň profesionálny prístup Dr. Podolana ku svojim pacientom robí z neho jedného z najlepších psychoterapeutov s akými som sa kedy stretol. Vždy trpezlivo a svedomito bol nápomocný v každej veci a každej etape našej terapie. Som mu vďačný za veľa dôležitých uvedomení v mojom živote a hlavne za jeho čas, energiu a prístup ktorý mi venoval. O to viac keď to bolo za určitých podmienok a v čase kedy som to skutočne veľmi potreboval. Pevne verím, že každý jeden minulý, aktuálny aj budúci "pacient" bude spokojný, pretože psychoterapeutických doktorov takéhoto formátu sa vyskytne len niekoľko za dekádu. Môžem len odporučiť. Bolo úžasne a nesmierne prínosné Vás stretnúť a tráviť s Vami čas. Pán doktor veľmi pekne ĎAKUJEM a pozdravujem.

  • (5)
Jana Malovcova - pred 3 rokmi

Výborný terapeut! Skvelý odborník. Veľmi mi pomohol pri zvládaní ťažkostí svojím erudovaným, profesionálnym a zároveň citlivým prístupom. Vrelo odporúčam všetkým a ďakujem za zlepšenie kvality života :)

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences