Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Magnetoterapia je účinná podporná liečebná metóda, ktorá má široké využitie pri mnohých zdravotných problémoch. Podporuje prečisťovanie lymfatických ciev, rozširuje cievy, posilňuje imunitný systém, podporuje prečisťovanie lymfatických ciev, znižuje bolesti a iné. V našom medicínskom centre Vás privíta tím vyškolených odborníkov, ktorí pri práci využívajú certifikovaný elektrobiologický prístroj značky DIMAP. Elektroterapia je založená na striedaní nízko, stredne a vysokofrekvenčného prúdu, ktoré pôsobia na ľudský organizmus. Vďaka použitiu špecifických druhov prúdu podporuje chod fyziologických procesov v tkanivách. Je adekvátnym doplnkom na podpornú fyzikálnu liečbu, rôznych neurologických, ortopedických, interných a iných ochorení sprevádzaných bolesťou a zvýšeným alebo zníženým svalovým napätím.

Ďalšie informácie


"Magnetoterapia je podporná liečebná metóda, ktorá je neinvazívna, ľahko prevádzateľná a tichá. Určená je na liečbu svalovo kostrového systému. Firma Medikard s. r. o. vznikla v roku 2000 v Prešove. Sme neštátne zdravotnícke zariadenie zamerané na prevenciu, diagnostiku a liečbu. Naším cieľom je čo najkomplexnejšie vyšetrenie bez potreby odosielania pacientov k ďalším odborným vyšetreniam. " 
Zaradenie

Magnetoterapia
, Typ: Alternatívna medicína

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences