Logo zariadenia Stomatologická ambulancia - Dr. Kateryna Kishkovska (City Clinic)
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota

  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


4.5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Martin Žitniak - pred rokom

Keď sa rozhodnete chrup vyplniť (implantáty) iba vám napíšem na čo sa pripraviť ☝️🙃 1. Kopec €, není to lacné (moc človek nepomôže si aj keď pozerá inam.. ceny majú trošku lepšie na BA). 2. Čas.. kľudne to môže aj rok trvať ale lepšie zhodnotia ako telo kliny príjme a nemusíte sa báť že aj 🦷zuby 🦷 ste platili zbytočne (ak to neprijme..) Samotný zákrok trvá hodina a pol až dve (sadisti radujte sa ..🤣). 3. Kopec injekcií 💉 keď budú kosti spevňovať a kliny nasadzovať, zdá sa mi že raz ich použil 6? 😬 Ale triafajú miesto viac presne, nie je to ako inde že nedokážete rozprávať, prehĺtať atď. 4. Samotný prístup je v pohode len servírujú pacientov po dávkach (musí byť vás po kopec viac). Nevýhody 😕 -Trošku dlhšie travalo kým rozbehli sa (čakalo sa na naplnenie počtu ľudí). -Peniaze na zálohu, ak nemáte ani sa s vami nebavia - logické.. -Občas zmätok ale z obidvoch strán keďže to dlho trvá (za rok sa človek ľahko pozabudne, alebo stratí sa 🙄?) Hlavne kopec trpezlivosti treba,- hop šup to nebude teda (kým sa kliny zrastú s ďasnami ozaj to trvá). Čo by som im odporúčal? 🤔 asi jednoduchý systém ✅ ktorý by vám chodil vo výpise na mail aby ste vedeli čo máte za sebou a čo vás čaká, ak máte toho viac.. Aj keď sa to neodporúča dá sa to, vedia to, veď úsmev je dar..

  • (5)
Michaela Kobzova - pred 2 rokmi

Vypadla mi plomba na prednom zube. Nosime sice ruska, ale aj tak ten pocit bol hrozny. Klasika, moj doktor nema nikdy termin ked treba. Zacala som guglit a vyskocila mi prva City Dental Clinic. Zavolala som a nic nebol problem. Recepcna mila, termin mi dala este v ten den. Klinika je pekna, najviac sa mi pacila farebna kombinacia - farby, ktore mam rada a tak som sa trochu ukludnila, vystresovana, ze idem k zubarovi. Pan doktor Adam uplna topka. Normalne ma presvedcil, ze mi plombu urobi bez injekcie. Ze bzzz bzzz a je to. Podotykam, ja bez injekcie normalne usta ani neotvorim. Jemna praca, vysvetlil co ako ide robit, zabrusil, spytal sa ako som spokojna. Ani som nevedela, ze nieco robil. Naozaj odporucam a rozmyslam, ze hoci sidlia v BA prehlasim sa k nim ako pacient.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences