Logo zariadenia Ambulancia akupunktúry a elektroakupunktúry podľa Volla - MUDr. Olga Filová
  • (1)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • aj mimo ordinačných hodín na objednávku
  • O zariadení

Popis zariadenia


Akupunktúra

Akupunktúra je najstaršia známa liečebná metóda s päťtisícročnou tradíciou, ktorá sa zrodila v Číne. Na svoju liečbu používa špeciálne upravené ihly, ktorými sa napichávajú akupunkčné body. Tieto sa nachádzajú na takzvaných meridiánoch tela človeka, ktoré sa začínajú, alebo končia na našich končatinách a pokračujú v trupe. Napichovaním akupunkčných bodov sa ovplyvňuje energia čchi v našom tele. Touto terapiou sa dajú ovplyvniť a liečiť rôzne ochorenia  napr.: migréna, alergia, ekzémy, astma, bolesti chrbtice a kľbov, nespavosť, depresia, neuralgia trojklanného nervu, ochrnutia  nervov končatín a nervov tváre, závrate, vysoký  a nízky krvný tlak, Raynaudova choroba  a v neposlednom rade je akupunktúra úspešná aj v odvykacej  liečbe( nikotín, alkohol a drogy ). V liečbe obezity sa svojím vysokotlmiacim účinkom na centrum hladu podiela významným spôsobom na redukcii hmotnosti. Akupuktúra je veľmi šetrná k Vášmu organizmu, nakoľko ho nezaťažuje ako medikamentozna liečba a je pacientom veľmi dobre tolerovaná.  V prípade obáv z vpichov, alebo pri strachu ( deti ) je možné použiť miesto ihly laserový lúč, ktorý preniká do hľbky tkaniva v danom akupunkčnom bode.
Ako pridružená technika sa používajú moxa  a banky.


Vollova diagnostika  ( celostné vyšetrenie podľa Volla )

Vychádza z tradičnej čínskej medicíny. V päťdesiatych rokoch minulého storočia Dr. Voll (čítaj Fol ) zistil topografické uloženie jednotlivých orgánov na končatinách a hlave. Na základe biorezonančného efektu sa dá pomocou špeciálneho prístroja na týchto miestach podľa určitej škály nameraných hodnôt ( norma, degeneratívne zmena a zápalové zmeny ) zistiť či sa jedná o záťaž a akú záťaž- toxíny, baktérie víry, plesne, parazity, záťaž chemickými prípravkami, fyzikálnymi javmi ( elektrosmog ), atď. Na liečbu diagnostikovaných ochorení a na elimináciu záťaže sa používajú homeopatiká a nosody, pomocou ktorých sa z organizmu vyplavujú škodliviny. Takáto liečba je vysoko individuálna, doslova „ šitá na mieru „ pre každého pacienta.

Zaradenie

Akupunktúra
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

ESTHÉ Klinika, spol. sr.o.
Ďalších ambulancií: 3

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Olga Filová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou

Jazyk


anglický

Pokračovať na: Hodnotenia


4

Hodnotilo 1 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (4)
Roman ViS - pred 5 rokmi

Akupunktura, homeopatia,3 poschodie

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences