Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia Ambulancia praktického lekára pre dospelých - MUDr. Jozef Vančo
  • (5)

Otváracie hodiny

  • O zariadení

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Iveta Kovacova - pred 2 rokmi

Som veľmi rada, že mám túto pani doktorku. Je ľudská, milá a veľká odborníčka. Ďakujem za jej profesionalitu a ľudskosť.

  • (5)
terezia jurisova - pred 2 rokmi

Veľmi starostlivá lekárka, skvele diagnostikuje, vždy poradí, má príjemný ľudský prístup. A sestričky má výborné. 🙂

  • (5)
Michaela Mekelova - pred 3 rokmi

Veľmi milá, ústretová a stále usmiata pani doktorka, samozrejme veľká odborníčka.

  • (5)
Katka KUKI - pred 4 rokmi

Oceňujem vysokoodborny prístup lekarky, taktiež možnosť interného vyšetrenia. Má dve sestričky, takže všetko ide rýchlejšie. Je možné objednať sa na e-casenka, alebo si vytlačiť poradie priamo v čakárni. Sú na to dva poradovniky. Jeden k sestrickam a druhý k doktorke. Som veľmi spokojná aj s predpisovanim pravidelných liekov. Stačí zavolať alebo napísať mail a na druhý deň môžem lieky vyberať v lekárni. Prístup do čakárne je zo spodného parkoviska bezbariérový a z horného je k dispozícii výťah.

  • (5)
Jan K - pred 5 rokmi

Lekarka i sestry s dokonalym profesionalnym pristupom a pritom velmi mile a ochotne. Moznost eCasenky+system pridelovania poradia v cakarni rozdelene na volbu navstevy len sestry alebo lekara umoznuju spravodlivo urcit poradie pacientov na vysetrenie. Navyse je poradie nazivo po cely cas ukazovane na obrazovke v cakarni. Vsetko tak, ako by malo byt.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences