Logo zariadenia Očná klinika Kulanga
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Súkromná očná klinika je vybavená najmodernejšou prístrojovou diagnostikou, pre liečbu a prevenciu očných ochorení.
Dokážeme dôkladne zistiť aj tie najmenšie a najskoršie zmeny. Ponúkame kompletnú starostlivosť o zrak pre dospelých a deti.

Objednajte sa online alebo telefonicky na 052 28 55 714
Tešíme sa na Vás

Ďalšie informácie


Na nás sa môžete obrátiť s akýmkoľvek očným problémom. Našim cieľom je zabezpečiť Vám špičkovú diagnostiku a včasnú efektívnu liečbu. Preto spolupracujeme s okolitými zdravotníckymi zariadeniami nášho regiónu, aby sme tak spojili možnosti liečby a diagnostiky a tým rozšírili ich spektrum pre Vás.
Zaradenie

Očné ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Dr. med. Miroslav Kulanga , FEBO
  • MUDr. Nikoleta Bališinová

Sestry

  • Mgr. Jana Sedláková

Ostatný personál

  • Damián Dorián Koneval

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov
Klimatizácia
Wifi
Platba v hotovosti

Jazyk


český
anglický
nemecký
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Miska Rabikova - pred 2 rokmi

Pred niekoľkými dňami sme boli s dcérou na našom prvom vyšetrení u Pána.doktora Kulangu 😉 Bola som nesmierne rada,že nás prijal,a že sme mohli odísť kľudný,a hlavne spokojný 😉 a že sme mali aj iné vyšetrenia 😉 Som nesmierne rada,a Vďačná,že sú tú taký dobrý Doktori,s takým skvelým prístupom,a tak špičkovou odbornosť a špičkovým technickým vybavením . Pána doktora odporúčame každému,kto hľadá profesionálny prístup 😉 Pán doktor má aj veľmi milú pani sestričku,ktorá vie pekne všetko vysvetliť,a ukázať😊 Mňa presvedčili len samé dobré Rezencie..Prajeme len samých dobrých pacientov 😉 S pozdravom Repkovci(Adamovci 😉 ) V.Ružbachy 😉😊

  • (5)
Zuzana Kováčová - pred 2 rokmi

Pozitívne reakcie na p. Dr. Kulangu a jeho kliniku sú opodstatnené. Profesionálny prístup, vybavenie na vysokej úrovni, príjemné prostredie. Pani sestrička je veľmi milá, ľudská, vyžaruje z nej pokoj a príjemná energia, vrátane pána doktora. Ďakujeeeeem.

  • (5)
Božena Luptáková - pred 2 rokmi

Pred niekoľkými dňami som bola na preventívnej prehliadke na klinike MUDr Kulangu a môžem návštevu a vyšetrenie vrele odporučiť každému, kto má nejaký problém s očami. Tak profesionálny, pritom milý, ľudský a trpezlivý prístup pri vyšetrení tak, ako pán MUDr Kulanga, tak aj jeho sestrička je už dnes málokde zažiť. Som už hodne skôr narodená, a dobre mi padla trpezlivosť a empatický prístup pri vyšetrení aj p. doktora, aj od sestričky. Vrele doporučujem a ďakujem.

  • (5)
Alena Stupáková - pred 2 rokmi

Pána doktora odporúčame každému, kto hľadá profesionálny prístup, odbornosť a technické vybavenie. Dostali sme sa k nemu náhodne a veľmi sme boli prekvapení, na akej vysokej úrovni funguje aj s veľmi milou pani sestričkou. Ďakujeme veľmi pekne a ostávame Vašimi pacientami :) Stupákovci

  • (5)
Ivana Janičová - pred 2 rokmi

Očnú kliniku Kulanga vrelo len odporúčam. Nájdete tu nielen špičkové vybavenie, dôkladnú diagnostiku, profesionalitu na vysokej úrovni, príjemné prostredie, ale hlavne ľudskosť, trpezlivosť a ochotu vždy pomôcť. Prvú návštevu tejto kliniky som absolvovala viacmenej náhodné, s akútnym zápalom viečka, keďže nikto v okolí ma nebol ochotný akútne ošetriť, tu ma boli ochotný prijať takmer okamžite. Zápal mi pomohli vyliečiť, dali rady ako mu do budúcna predchádzať. A od tejto návštevy som definitívne zmenila svojho predošlého očného lekára. Niekoľko rokov som hľadala odpovede na moje otázky aj ohľadne môjho očného problému, taktiež za pomoc pri jeho riešení vďačím pánovi doktorovi Kulangovi. Všetky otázky mi boli zodpovedané, nasmeroval ma na ďalších odborníkov a ja po mnohých rokoch, v hodine dvanástej som mohla podstúpiť zákrok, ktorý mi doslovne zmenil život. Roky ma trápi syndróm suchého oka, žiaden predošlý oftalmológ to neriešil, až teraz pán doktor mi v tomto pomohol a stav mojich večne červených a slziacích oči je omnoho lepší. Taktiež môžem len pozitívne hodnotiť aj prístup k detským pacientom, keďže prehliadku na tejto klinike už absolvovali aj moje dve malé deti a to s akú dávkou trpezlivosti zvládajú aj vystrašené, ťažšie spolupracujúce dieťa, je na medailu. Posledné roky som si prešla fakt mnohými oftalmológmi, očnými klinikami naprieč veľkou časťou Slovenska, keďže som riešila aj vážne problémy so zrakom môjho otca, takže si myslím, že mám s čím porovnávať. Očná klinika Kulanga je to najlepšie miesto ak hľadáte nielen špičkového odborníka, ale aj príjemný, vždy pozitívny a milý prístup.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences