• O zariadení

Popis zariadenia


Vydavateľstvo DIAS s.r.o. vydáva od roku 2006 edukačno pacientský časopis DIAS. Časopis je určený nielen odbornej verejnosti ale aj všetkým, ktorých sa problém diabetes mellitus dotýka. Časopis vychádza ako mesačník a je to jediný edukačno pacienský časopis so zameraním na diabetes mellitus. Cena je 15,- Sk, pre predplatiteľov 10,- Sk.

Firma DIAS s.r.o., so sídlom na Prešovskej ul. 39 v Bratislave, je výhradným dovozcom produktov firmy Česká chlorella na Slovensko. Jedná sa o výživové doplnky stravy vyrábané so sladkovodnej riasy Chlorella kessleri. Táto riasa sa pestuje v Třeboni (ČR), od roku 1960.

Třeboňský kultivačný systém je vyvíjaný a postupne optimalizovaný. Je založený na použití naklonených plôch, po ktorých riasová suspenzia behom dňa trvalo steká v tenkej vrstve optimálnou rýchlosťou, ktorá je určená sklonom plochy a za optimálnej turbulencie.
Z mnohých skúmaných druhov rias patrí z hľadiska biologickej hodnoty, rýchlosti rastu a ovládateľnosti pri kultivácii medzi najzaujímavejšie jednobunkové, väčšinou sladkovodné chlorokolálne riasy rodu Chlorella. Najčastejšie guľovité bunky v priemere 3-8 mikrometrov majú jednoduchý životný cyklus: najmladšia (dcérska) bunka rastie až do štádia bunky dospelej (materskej), ktorá sa rozdelí najčastejšie na 4-8 nových dcérskych buniek
a rastový cyklus sa opakuje. Rast chlorelly je za vhodných podmienok (dostatok živín, svetla a primeraná teplota) veľmi rýchly – k zdvojnásobeniu jej hmoty môže prísť už za 3-6 hodín (nechcené kultúrne rastliny k tomu potrebujú najmenej 10 dní) ....
 
Produkty, ktoré firma na trh ponúka sú výživové doplnky stravy:

Alga spring obsahuje látky – flavonoidy, vitamíny skupiny B – ktoré priaznivo pôsobia na centrálny nervový systém a krvný obeh. Významne ovplyvňujú pružnosť cievnych stien, vrátane vlásočníc a tým zlepšujú prietok krvi v mozgu, v horných a dolných končatinách.
Lepšie prekrvenie mozgového tkaniva môže prispieť k zlepšeniu koncentrácie, zvýšeniu aktivity, zlepšeniu pamäti, zníženiu únavy a k potlačeniu depresií.
Vitamín skupiny B – kyselina listová, vitamín E, C a zinok zastúpený v riase Chlorella kessleri významne znižujú riziko mozgových príhod.
Alga spring Dia, určený pre diabetikov, so zvýšeným obsahom chrómu. Ide o nový výrobok na báze sladkovodnej riasy Chlorella, ktorý je podobne ako jeho predchodca Alga Spring prírodným produktom a komplexným potravinovým doplnkom. Od svojho predchodcu – čistej tabletovej formy a dezintegrovanej Chlorelly sa odlišuje zvýšeným obsahom dobre využiteľného chrómu a tiež významného vitamínu – niacinu. Práve kombinácia obidvoch zmienených zložiek je smerovaná k posilneniu účinku inzulínu v organizme a k efektívnejšiemu využívaniu sacharidov bunkami.
Mystery, biomasa kultivovanej jednobunkovej riasy Chlorella. Výrobok je výživový doplnok určený osobám so zvýšenými nutričnými nárokmi.
Héraklés, je prírodný regeneračný prípravok s vysokým obsahom Chlorella rastového faktoru (CGF) a extraktov bylín určený pre mužov všetkých vekových kategórií.
Afrodíté. je prírodný regeneračný prípravok s vysokým obsahom Chlorella rastového faktoru (CGF) a extraktov bylín určený pre ženy všetkých vekových kategórií.
Ďalej sú to regeneračné prípravky pod názvom „Veselí Draci“, ktorí pomáhajú obnoviť narušenú harmóniu jednotlivých orgánov a tým aj celého tela – teda nastoliť stav trvalého zdravia, duševnej pohody a vysokej hladiny životnej energie.
A v neposlednom rade sú to aj kozmetické výrobky – krémy, pleťová voda a telové mlieko.
Podrobné informácie o produktoch, sa dozviete na www.chlorellashop.sk


Ďalšie informácie


Ďalší personál: marketing manager
Zaradenie

Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Bc. Gabriela Horváthová

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie

Jazyk


český
anglický
nemecký
ruský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences