Logo zariadenia Neurologická ambulancia, MUDr. Lenka Otčenášová, NEURO KLINIK s. r. o.
  • (7)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Neurologická ambulancia pre dospelých. Infúzna analgeticko myorelaxačná terapia, manuálna a muoskeletálna terapia, kolagénové injekcie, TENS, biolampa, infralampa.
Zaradenie

Neurologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Lenka Otčenášová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov
Platba v hotovosti

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 7 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 3 mesiacmi

Volanie do ambulancie načas, veľmi individuálny prístup pri vyšetrovaní, nadpriemerne príjemní personál.

- pred rokom

Dnes som bola na predpis liekov pre maminu - som velmi milo prekvapená prístupom ako pani doktorky, ktorá je milá, láskavá a ochotná pomôcť, tak aj prístupom sestričky. V dnešnej dobe a po mnohých skúsenostiach je to už vzácnosť stretnúť sa s takýmto prístupom. Prajem všetko dobré, v profesionálnom aj osobnom živote pani doktorke aj sestričke. Ďakujem a môžem len odporúčať, kiež by bolo takýchto lekárov viac.

  • (5)
Ivana Mátrayová - pred 2 rokmi

Pani doktorka spolu so sestričkou sú promptné, profesionálne a ľudské. Všetko vysvetlené tak od pani doktorky ako aj od pani sestričky. Ďakujem veľmi pekne a jednoznačne odporúčam.

  • (5)
Ivet - pred 2 rokmi

Veľká spokojnosť na 100%. Odporúčam. Bola som s mamou aj ja som bola na vyšetrenie. Vysoká profesionalita a ľudský prístup. Pani doktorka nám všetko dôkladne vysvetlia a vyšetrila. Sestrička je super!👍👍👍

  • (5)
Diana Madurová - pred 3 rokmi

Chcem pochváliť a zároveň poďakovať za úžasný prístup pani sestričky aj pani doktorky. Obidve sú veľmi milé a pani doktorka si vypočuje problém pacienta, dosledne ho vyšetrí a poskytne užitočné rady a informácie k nasledujúcej liečbe. Oceňujem dostatok času, ktorý je vymedzený na vyšetrenie a následnú konzultáciu. Objednanie o dva dni, na presnú hodinu - prijatie do ambulancie presne načas. Určite toto pracovisko odporúčam.

  • (5)
Zuzana Tancošová - pred 3 rokmi

Termín vyšetrenia som dostala hneď na druhý deň. Sestrička už v telefóne bola veľmi milá, ústretová. Priestory čisté, pekné. Pani doktorka inteligentná, šikovná, nemala som vôbec pocit, že som ďalší stý pacient v poradí. Individuálny prístup. 👍 Odporúčam.

  • (5)
Alžbeta Fabiánová - pred 3 rokmi

Minulý týždeň som bola na vyšetrenie. Chválim urgent termín - hneď na druhý deň! Pani doktorka je veľmi milá a ústretová. Môžem potvrdiť, že mi jej liečba pomáha. Sestrička je tiež milá a usmievavá a ambulancia nová a čistá. Za mňa veľká spokojnosť!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences