Logo zariadenia Očná ambulancia Via Oculia - MUDr. Pavel Uličný
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    Obedná prestávka 12:00-13:00
  • Utorok


    Obedná prestávka 12:00-13:00
  • Streda


    Obedná prestávka 12:00-13:00
  • Štvrtok


    Obedná prestávka 12:00-13:00
  • Piatok


    Obedná prestávka 12:00-13:00
  • O zariadení

Popis zariadenia


V našej ambulancii poskytujeme pacientom špičkovú zdravotnú starostlivosť, a to vďaka najmodernejšiemu prístrojovému vybaveniu
a vyškolenému personálu.

Špecializovaný lekár

MUDr. Pavel Uličný sa ako absolvent Lekárskej Fakulty Karlovej Univerzity venuje lekárskemu povolaniu viac ako 30 rokov.

Vďaka profesionálnemu a ľudskému prístupu, sú najlepšou vizitkou MUDr. Uličného jeho spokojní pacienti.

Nechajte sa aj Vy odborne vyšetriť v modernej očnej ambulancii a zverte sa do rúk skutočného odborníka. 

Využite jedinečnú príležitosť vyšetrenia zraku a stanovenia dioptrií očným lekárom, ktorý sa už vyše 15 rokov špecializuje najmä na vyšetrenie refrakcie oka.

Práve očný lekár, ktorý je najvyššie postavený v hierarchii odbornosti vyšetrenia zraku, Vás okrem stanovenia správnych dioptrií môže upozorniť na výskyt očných chorôb a stanoviť správnu liečbu.

V tomto prípade sa problémy so zrakom posúvajú na vyšší level a neriešia iba cestou optiky ale aj cestou medicíny.

NEZMLUVNÁ Očná Ambulancia

Nakoľko sme súkromnou a nezmluvnou očnou ambulanciou, prosím berte na vedomie, že všetky úkony a vyšetrenia v rámci našej ambulancie neprepláca žiadna zdravotná poisťovňa a teda sú spoplatnené.

Za cenu vyšetrenia dostanete okrem samotného vyšetrenia komfort čo najskoršieho presného dátumu a času vyšetrenia spolu s dostatočným individuálnym prístupom k pacientovi.

Zoznam vyšetrení vykonávaných v našej očnej ambulancii môžete vidieť v cenníku úkonov a vyšetrení. Vyšetrujeme aj deti od 10 rokov.

V prípade zakúpenia si okuliarov v našej očnej optike VIA OCULIA, máte vyšetrenie pre stanovenie dioptrií bez poplatku. Berte prosím na vedomie, že úkony nezmluvnej očnej ambulancie poskytujeme iba na pobočke v Prešove. Na pobočke v Košiciach Vám poskytujeme iba vyšetrenie za účelom stanovenia dioptrií.

Cenník úkonov a vyšetrení: www.viaoculia.sk/cennik

Objednanie sa na vyšetrenie

Vďaka online formuláru sa teraz z pohodlia domova dokážete rýchlo a jednoducho objednať na vyšetrenie zraku. Stačí, ak vyplníte pár jednoduchých otázok, aby sme sa dokázali dostatočne pripraviť na vaše ošetrenie ešte skôr, než k nám prídete.

Vyberte si dátum a čas vyšetrenia, ktorý by Vám najviac vyhovoval a my Vám ho potvrdíme emailom alebo telefonicky. V prípade, že Vami vybraný termín je už obsadený Vás budeme kontaktovať, aby sme našli spokojnosť na oboch stranách.

Objednávkový formulár: viaoculia.sk/objednavka/

Objednať sa môžete aj priamo u lekára na telefónnom čísle:

0918 185 762 alebo 0918 687 942

Nájdete nás:

Očná ambulancia sa nachádza na 1. poschodí Hotela Bélier na Jarkovej 1 Prešov, hneď vedľa OC Novum.

Bezplatné parkovanie (3h/deň) je možné využiť v OC Novum


Ďalšie informácie


Očná Optika

Súčasťou očnej ambulancie je aj naša rodinná očná optika, v ktorej Vám radi poradíme pri výbere tých správnych okuliarových šošoviek a rámov. Príďte ešte dnes a uvidíte.
 

Nájdete nás:

Očná ambulancia sa nachádza na 1. poschodí Hotela Bélier na Jarkovej 1 Prešov, hneď vedľa OC Novum. 

Bezplatné parkovanie (3h/deň) je možné využiť v OC Novum

Zaradenie

Očné ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Pavel Uličný

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Viktoria Bodnarova - pred 2 rokmi

S návštevou očnej ambulancie a optiky som maximálne spokojná. Ocenila som ústretový, príjemný a profesionálny prístup lekára. Veľmi ochotne poradila s výberom vhodného rámu aj pracovníčka očnej optiky. Tejto ambulancii ostanem verná aj v budúcnosti. 🙂 Za mňa maximálna spokojnosť.

  • (5)
aloeViera Capobianchi - pred 2 rokmi

Očná optika Via Oculia nás veľmi milo prekvapila, vysoko profesionálnym prístupom, skvelym vybavením ordinácie. Pri výbere okuliarov a kvalitných skiel Vám pomôže veľmi trpezlivá a mila slečna. Veľmi rada odporúčam 👌

  • (5)
Dominika Lešková - pred 2 rokmi

Za mňa optika s očnou ambulanciou na úrovni. Krásne priestory, personál milý a ústretový. Pán doktor tak isto veľmi milý a profesionálny. Široký výber rámov, ktoré sú ozaj unikátne a originálne no stale za prijateľnú cenu. Keď budem "mať chuť " na nové okuliare, alebo budem potrebovať nové prídem určite tu a odporúčam aj ostatným všetkými desiatimi. Veľká spokojnosť. Ďakujem! ☺

  • (5)
Lenka šebestová - pred 2 rokmi

Kto sa bojí očného vyšetrenia a stále to odkladá, lebo si myslí že ešte v pohodé rozklipká tie rozmazané písmenká pri čítaní, a čaká na znamenie aby sa konečne odhodlal na vyšetrenie očí, TAK TOTO JE TO ZNAMENIE. Optika Via Oculia má široký výber fakt štýlových rámov za veľmi prijateľné ceny. Termín som mala hneď týždeň po ich kontaktovaní. Dokonca mi prišlo správou pripomenutie vyšetrenia deň vopred. Pán doktor bol veľmi priateľský a s úsmevom odpovedal na mojích 150 laických otázok a vedoval mi dostatok času. Slečna mi dopodrobna vysvetlila všetko čo sa týka rámov a technológie ktorú používajú. Aj napriek 40 minutovému vyberaniu rámov bola veľmi milá a trpezlivá. Vidno že je to rodinná ambulancia s optikou, lebo tam vládne veľmi príjemná atmosféra 👌🏼 túto optiku odporúčam každému

  • (5)
Martin Tobias - pred 2 rokmi

Vysoko odborný a profesionálny prístup pána doktora s dlhoročnými skúsenosťami! Skvelé na tom je, že tam majú jednak ambulanciu a hneď vedľa aj optiku, takže som všetko vybavil na jednom mieste. V optike veľký výber rámov a bonusom je milá a ochotná slečna, ktorá Vám s tým správnym výberom okuliarov rada pomôže. Jednoznačne odporúčam! 👍🏼

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences