Logo zariadenia Relaxos, s.r.o. - Ludo Jambrich
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Relaxos je internetový rezervačný systém zahrňujúci kúpeľné, relaxačné a seniorské ozdravovacie pobyty. Liečebné pobyty pokrývajú maximálne množstvo indikácií liečiteľných kúpeľnou liečbou. Relax a wellness pobyty ponúkajú širokú paletu pobytov spojených s regeneráciou organizmu.

Ďalšie informácie


Kúpeľno - liečebné, relaxačné a wellness pobyty pre samoplatcov.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Ludo Jambrich

Typ


Štátna

Jazyk


anglický
nemecký
maďarský
poľský
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.8

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Branislav Petráš - pred 2 rokmi

Minule som napísal len hodnotenie,bez komentára!A tak prikladám aj ten komentár.S touto spoločnosťou som veľmi spokojný,preto využívam ich služby štvrtým rokom a dúfam,že nie posledný krát!Vždy ochotne poradia,pomôžu a nakoniec všetko vybavia!Za mňa jedna veľká vďaka!!!

  • (5)
Mária Obalová - pred 2 rokmi

Veľmi promte ste mi vybavili pobyt. Som vďačná za zorganizovanie ubytovania v lukrativnom liečebnom dome so stravou a procedúrami a za výhodných cenových podmienok. S pozdravom a úctou Mária.

  • (4)
milan kovac - pred 2 rokmi

Nakolko som takto pobyt objednával prvý krát tak podľa požiadaviek ktoré som udal mi vyhľadali vhodné pobyty. Ktoré splnali moje požiadavky až nad rámec. Takže spokojný veľmi zo servisom a ten pobyt ohodnotim neskôr. S pozdravom kováč.

  • (5)
Nadežda Bakurová - pred 2 rokmi

Navštevujeme s rodinkou aj viackrát do roka Bardejovské kúpele za účelom ubytovania pri vyšetreniach v EuroPainClinics Bardejov, ktoré spájame s relaxačným pobytom v kúpeľoch v hoteli Ozón. Sme veľmi spokojní aj s krátkodobým pobytom (cca 5 dní), ktoré nám pomôžu si trochu oddýchnuť a zrelaxovať popri náročnej učiteľskej práci. Chceme poďakovať CK Relaxos za ich profesionálne, rýchle a kvalitné vybavenie poskytovaných služieb. CK Relaxos odporúčame aj všetkým záujemcom o vybavenie wellness, kúpeľných a relaxačných pobytov podľa poskytnutej ponuky. Srdečne ďakujeme a prajeme veľa zdravia a úspechov. Rodinka Bakurova, Ružomberok.

  • (5)
Palo Bilas - pred 2 rokmi

Pokial ide o sluzbu Relaxosu nebol ziaden problem, prave naopak, nedorozumenie s Hotelom Esplanade vyriesil velmi prompte. Avsak celkove hodnotenie samotneho poskytovatela po stranke ubytovania si nezasluzi 4, hviezdickove ohodnotenie.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences