Logo zariadenia Lekárska kozmetika Life Style, korektívna dermatológia - MUDr. Ružena Sochorová , CSc
  • (2)
  • O zariadení

Popis zariadenia


O nás:
Lekárska kozmetika LIFE STYLE je zariadenie, v ktorom Vám zaškolený personál poskytne služby na vysokej odbornej úrovni a pomôže Vám riešiť Vaše problémy.

Nájdete nás:
Prevádzka Ružinov, Dohnányho 12
Prevádzka Staré mesto, Drotárska cesta 19/B

Cenník služieb:

Naše služby:

Konzultačná a diagnostická činnosť dermatológa - konzultácie chorobných prejavov na koži a slizniciach, estetické problémy diagnostikuje a konzultácie poskytuje dermatologička MUDr. Ružena Sochorová, CSc.

Odstraňovanie vrások - botulotoxín, zväčšovanie pier, výplň vrások, mikrodermabrázia, GlyKoPeel, Mezoterapia, Mezolift

Fotorejuvenizácia - omladenie pleti, ošetrenie najmodernajšou metódou používanou vo svete pomocou IPL (intenzívneho pulzného svetla).

Depilácia laserom a IPL - odstraňovanie nežiadúceho ochlpenia laserom.

Odstraňovanie tetovania laserom - tetovanie odstraňujeme pomocou lasera Nd YAG.

Odstraňovanie výrastkov na koži, bradavíc a fibrómov laserom - v našom zariadení používame na odstraňovanie nepríjemných výrastkov na koži podľa potreby erbiový, CO2 laser alebo elektrokauter.

Odstraňovanie pigmentových škvŕn erbiovým laserom alebo intenzívnym pulzným svetlom - rozdiel medzi IPL a laserom je v tom, že po IPL nie povrch kože porušený. Ošetrenie laserom je účinnejšie a výsledný efekt sa dosiahne za kratší čas.

Odstraňovanie cievok - cievky na tvári odstraňujeme pomocou elektrokautera, čo je starší spôsob. Novší spôsob pomocou najnovšieho lasera je šetrnajší, pretože pri tomto ošetrení dochádza ku krvácaniu v dôsledku prepichnutia cievky. Na nohách väčšie cievky odstraňujeme pomocou sklerotizácie a menšie pomocou lasera.

Odstraňovanie nadmerného potenia - nadmerné potenie riešime aplikáciou botulotoxínu.

Odstraňovanie jaziev, strií - medzi najsilnejšie a najúčinnejšie metódy na omladenie kože, vyhladenie vrások , strií a jazvičiek sa používa ošetrenie erbiovým laserom alebo frakcionovaným CO2 laserom. Pri tomto ošetrení pomocou svetelnej energie spálime povrch kože a navodíme novotvorbu pevného zdravého kolagénu . Laser je tiež vhodný na odstraňovanie nežiaducich výrastkov na koži.

Odstraňovanie celulitídy a formovanie tela  - LPG – endermology je najmodernajšia medicínska technológia využívajúca vákuovú masáž , pri ktorej sa využíva podtlak, naklepávanie a masírovanie povrchových a hlbokých tkanív postihnutých celulitídou . Zlepšuje cirkuláciu lymfatických a krvných ciev, napomáha formovaniu tela, pomáha odstraňovať tukové depozity a neestetické prejavy celulitídy (pomarančová koža) a spevňuje svalstvo.

Liečba akné - modré svetlo, červené svetlo, IPL, ošetrenie kyselinou glykolovou, mechanické čistenie, ultrazvuk, ionoforéza.

Injekčná lipolýza - Je to metóda , ktorá sa na celom svete používa na rozpúšťanie tuku v problémových oblastiach, v ktorých neschudneme napriek intenzívnenu cvičeniu. Zákrok sa doporučuje  u žien a mužov na  odstraňovanie:

  • menších uloženín tuku, ktoré sa nedarí odstrániť inou metódou
  • lipómov (tukových nádorov)
  • celulitídy
  • dvojitej brady, nosovoústnych záhybov, syslíky, masívne líca
  • korekcia po chirurgickej liposukcii
  • tuku v oblasti ramien, chrbta

Odstraňovanie znamienok, keloidov, výrastkov chirurgicky

Ošetrenie vrások okolo očí a úst laserom - Na ošetrenie jemných vrások okolo očí a úst sa používa veľmi jemný laser Smoothbeam, ktorý preniká hlboko do strednej vrstvy kože bez poškodenia povrchu kože.

Dermatokozmetika

 

DARUJTE KRÁSU A SEBAVEDOMIE

Poskytujeme darčekové poukážky v rôznych nominálnych hodnotách na ošetrenie pre ženy i mužov.

 

Zaradenie

Korektívna dermatológia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Ružena Sochorová , CSc

Typ


Súkromná

Ostatné


Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


3

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 10 mesiacmi

Pani doktorku neodporucam, kedze pocas zakroku odstranenia bradaviciek laserom spalila aj okolite miesto a ani nemala potrebu sa ospravedlnit.

  • (5)
Michaela Dankova - pred 5 rokmi

Vždy som veľmi spokojná, s prístupom aj ošetrením pani doktorku Sochorovú odporúčam.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences