Logo zariadenia Veterinárna Klinika Žilina s.r.o. - MVDr. Branislav Bajužík
  • (6)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    pohotovosť - 0903944333
  • Utorok


    pohotovosť - 0903944333
  • Streda


    pohotovosť - 0903944333
  • Štvrtok


    pohotovosť - 0903944333
  • Piatok


    pohotovosť - 0903944333
  • Sobota


    pohotovosť - 0903944333
  • Nedeľa


    pohotovosť - 0903944333
  • pohotovosť po telefonickom dohovore NON STOP - 0903944333
  • O zariadení

Ďalšie informácie


Veterinárna Klinika Žilina je špecializované veterinárne pracovisko, zamerané výhradne na poskytovanie veterinárnej starostlivosti pre psov, mačky a ostatné malé spoločenské zvieratá, ako drobné hlodavce, pet králiky, exotické vtáctvo a plazy. Naša prax bola založená v roku 1996.

Našim prvoradým cieľom je poskytovanie najvyššej možnej kvality veterinárnej starostlivosti s individuálnym prístupom ku každému klientovi, jeho potrebám a požiadavkám. Každý pacient je pre nás jedinečný s jedinečnými potrebami. Náš personál vyvíja maximálne úsilie porozumieť tejto jedinečnosti, každému klientovi a jeho miláčikovi tak , aby dostal najlepšiu medicínsku starostlivosť presne podľa svojich potrieb, požiadaviek a možností. Naši klienti sú naši priatelia.

Pre zabezpečenie tohoto cieľa sa kolektív našich lekárov neustále vzdeláva a venuje množstvo času a prostriedkov pre aplikáciu najnovších vedomostí, princípov a štandardov modernej medicíny v našej praxi. Takiež sa neustále rozširuje a modernizuje naše technické vybavenie.

Naša nová klinika patrí medzi najmodernejšie veterinárne pracoviská na Slovensku . Veľkoryso riešený, moderne zariadený priestor a špičkové vybavenie kliniky umožňujú poskytovať našim klientom naozaj to najlepšie v oblasti veterinárnej medicíny.

Doprajte aj Vy svojmu miláčikovi to najlepšie...
Zaradenie

Veterinár
, Typ: Zdravotnícke zariadenie

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MVDr. Branislav Bajužík
  • MVDr. Juraj Paluš
  • MVDr. Zuzana Horková
  • MVDr. Michal Ďurana
  • MVDr. Paulína Lazarová
  • MVDr. Michaela Legéňová

Ostatný personál

  • Jana Ragulová
  • Katarína Kostková
viac...

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou

Jazyk


anglický
nemecký
poľský
ruský

Pokračovať na: Hodnotenia


4.33

Hodnotilo 6 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 4 mesiacmi

V utorok 13.12.2024 som o 8 ráno prišla na veterinárnu kliniku Vlčince s mojim maltezákom Charliem, ktorý dva dni nejedol a od pondelka vracal aj po napití vody a ťažko dýchal. Ošetrujúca lekárka ho popočúvala a povedala, že sipenie má len z priedušiek, ale je dehydrovaný, nemôžu mu analyzovať zobratú krv lebo je hustá, dajú mu infúziu a po pol jedenástej mi zatelefonujú, či to bude brať infúzie do večera 18. hodiny, alebo bude na klinike aj cez noc. Ak bude tam zápal, tak mu do infúzie dajú antibiotiká. Súhlasila som a čakala som doma pri telefóne. O pol dvanástej mi zavolali z kliniky, prepojili s p. doktorkou Rajčanovou , ktorá mi povedala, že psík uhynul počas podávania infúzie. Obrovská šok. Prečo mi nepovedali, že psík je v ohrození života, bola by som ostala s ním. Po telefonickej konzultácii s dcérou som zavolala späť, že ho dáme spopolniť a šla som na kliniku, že sa s ním rozlúčim, s čím p. doktorka nesúhlasila, lebo už je vraj pripravený na prepravu. Nechápem, ako je to možné, že sa človek nemôže rozlúčiť s milovaným tvorom, čo s tým logom o ľudskosti, čo má nemocnica v nadpise. Akurát mi vyúčtovali sumu 390 euro bez rozpisu, aké úkony v tej sume vykonali. Správu o úhyne podpísal však lekár muž, nie doktorka Rajčanová, ktorá ho vyšetrovala a vykonávala odbery (meno nefiguruje ani na zozname personálu kliniky)nikomu neodporučím.

Odpoveď od zariadenia: Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu recenziu, je mi veľmi ľúto straty Charlieho avšak rada by som sa k Vašej recenzii vyjadrila. Charlie bol niekoľko dní pred tým ako ste navštívili našu kliniku v celkovej anestéze kvôli stomatologickému ošetreniu u iného veterinárneho lekára u ktorého sa nevykonalo ŽIADNE predanesteziologické vyšetrenie krvi aj napriek tomu, že ste vedeli že má problémy s pečeňou. Keď ste prišli na vyšetrenie tak Charlie bol ataxický, neschopný pohybu a samostatného státia, naozaj vo vážnom stave.Iba ležal. V anamnéze ste popisovali že Charlie 3 dni nejedol, zvracal, nedokázal stáť na končatinách a až potom ste ste navštívili našu veterinárnu kliniku. Bolo teda zjavné že psík je na pokraji života a smrti. O akom ohrození život ste ešte potrebovala byť informovaná ??? Po odbere krvi hematológia ukázala hemokoncentráciu krvi a biochemické parametre nám z tohto dôvodu prístroj nedokázal vyhodnotiť, preto som navrhla hospitalizáciu s infúznou terapiou, liekmi proti zvracaniu a následný opakovaný odber krvi o 2 hodiny, aby sme zistili v akom stave sú biochemické parametre, či nie sú poškodené orgány a či bude nutné robiť ďalšie vyšetrenia. Charlieho sme potrebovali v prvom rade zastabilizovať, nakoľko ste ho doniesli v naozaj vážnom stave, aby sme dokázali urobiť potrebné vyšetrenia, a preto cieľom bola rehydratácia a konzervatívna terapia. Žiaľ nevieme ovplyvniť ako sa takto zanedbaný a vážny stav stav vyvinie a Charlie v krátkej dobe po príchode zomrel. Opakované výsledky krvi ukázali zlyhávajúce obličky a taktiež zvýšené pečeňové enzýmy. To že Charlie dlhšie neprijímal potravu ani tekutiny, zvracal, bol dehydrovaný, spôsobilo znížený prietok krvi, dodávanie kyslíka do orgánov a tkanív, neschopnosť orgánov normálne fungovať a nakoniec viedlo k ich zlyhaniu. Po telefonickom dohovore ste sa rozhodli pre kremáciu, preto bol Charlie následne pripravený na prepravu pre kremačnú službu, žiaľ vtedy keď ste si prišli vyrovnať Váš účet už nebolo možné ho vidieť, zvieratá pripravené na kremáciu totiž pred prevozom balíme. Túto informáciu ste mali oznámiť keď sme sa telefonicky kontaktovali, určite by sme Vám túto možnosť umožnili. Mrzí ma, ak som Vám v danom momente nevedela vyhovieť. Samozrejme, že je možnosť vydania správy, ktorú som Vám chcela odovzdať, žiaľ sama ste ju odmietla. Rovnako Vám vieme poskytnúť sumy naúčtovaných úkonov ako prílohu k dokladu s pokladne. Vo Vašom prípade v cene bola zahrnutá aj kremácia , ktorá z celkového účtu vyšla 206 eur. Teda len samotná kremácia, ktorú ste si objednala bola viac ako polovica účtu ktorý uvádzate. Je na mieste sa zamyslieť, či za stav a úmrtie pacienta môže lekár, ktorému zviera uhynie vo vážnom stave do dvoch hodín po príchode na klinku, alebo nezodpovedný majiteľ, ktorý čaká s ošetrením zvracajúceho zvieraťa tri dni. Na klinike pracujem 2 roky, stránka kliniky je už niekoľko rokov z dôvodu zahltenia prácou neaktualizovaná. MVDr. Rajčanová
  • (5)
- pred rokom

Ďakujem všetkým zverolekarom a asistentom. Perfektný prístup , ochota, ústretovosť , a najmä naozaj starostlivosť o vašich maznáčikov. Aj keď je klinika drahá je na úrovni . Ďakujem za záchranu môjho maznaka Hektora( doberman) . Ešte raz veľká vďaka za všetko a najmä , za profesionalnost

  • (5)
Michaela Zelinová - pred 2 rokmi

Neexistuje také vyjadrenie za vďačnosť celému personálu za pomoc ktorú dostali Miky a Riky. Profesionálny a najmä ľudský prístup kiežby boli aj naši lekári presne takí istí ako tento tím na klinike😻Odporúčam všetkým majiteľom zvierat,ktorým na ich zvieratách veľmi záleži a chcú im zabezpečiť profesionálnu zdravotnú starostlivosť👌 Ďakujeme z celého srdca❤rodina Hemčíková a Zelinová.

  • (5)
Romana Vaščáková - pred 2 rokmi

Ďakujeme za milý, profesionálny prístup a hlavne pánovi doktorovi Bajužíkovi za kastráciu našej fenky. Aila zvládla zákrok veľmi dobre, chutilo jej hneď jesť, nemala bolesti (nekňučala, ...) a rana sa jej nezapalila. Na kontrole sme nemuseli dlho čakať, doktor jej ranu prelepil, pozrel, či je všetko v poriadku a oboznámil nás s liekmi aj režimom na nasledujúce dni. Odporúčam :)

  • (5)
Martin Hajdák - pred 2 rokmi

Vyborna klinika,odporucam vsetkym,len vdaka rychlosti a profesionalite personalu nam nasa Bibi robi radost uz 13 rokov. Doslovne ju vytrhli hrobarovi z lopaty...

  • (5)
martina - pred 2 rokmi

Naša chita uz preskakala vela, vzdy sme dostali perfektnu okamzitu pomoc a starostlivost.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences