Logo zariadenia MUDr. Ingrid Kriváňová
  • (2)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    BA
  • Utorok


    MA
  • Streda


    BA
  • Štvrtok


    MA
  • Iba na telefonickú objednávku.
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Ingrid Kriváňová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


1.5

Hodnotilo 2 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 11 mesiacmi

Nedoporučujem! Prišla som na vopred objednaný termín, na ktorý som čakala 2 týždne. Išlo o ošetrenie kazu. Po 30-minútovom čakaní ma pani doktorka prijala s tým, že mi zub neopraví, lebo už nie je na to čas. Na môj argument, že som stratila 30 minút zo svojho objednaného času, ma vysmiala, že "no a čo, ja som čakala 2 mesiace." Za 5-minútpvú prehliadku si naúčtovala 50,- EUR, vyžadovala iba hotovosť. Sú to úplne stratené peniaze, o ďalší termín u nej už nemám záujem. Arogantný, drzý a povýšenecký prístup nebude asi najlepší spôsob, ako si získať pacientov. Nikdy viac.

  • (2)
- pred 3 rokmi

Plusy: vie opraviť zub, prístupné parkovanie (pri Bille, takže nie jej zásluha). Mínusy: neprofesionálny prístup, drahá. K napísaniu tohoto hodnotenia som sa primäl po tom, čo som od doktorky Kriváňovej odišiel a stretol som sa s násobne profesionálnejším a milším prístupom u iných doktoriek. Po presťahovaní sa do Malaciek som bohužiaľ nemal veľmi na výber a musel som si zvoliť súkromnú zubárku, ktorej som zaplatil za tie 2, alebo 3 roky čo som ku nej chodil asi 1300 eur dokopy. U doktorky Kriváňovej sa platí za všetko, aj za dobrý deň, aj za preventívky. Priemerne som tam nechával 110 eur za "sedenie" (a to bolo pred niekoľkými rokmi, dnes je to už určite viac). Účtovala si výhradne tie najdrahšie plomby a bohužiaľ pacient nemá poňatie o materiále, ktorý použila a musí iba dôverovať. Moju dôveru naštrbila keď mi tvrdila, že mám niekoľko kazov a keď som od nej odišiel mal som mať podľa ešte tri. Nová pani doktorka ma poslala na rontgen a našla mi iba jeden relatívne malý... Tak? Neviem čo si mám o tom myslieť. Každopádne najviac ma na nej odrádzal jej prístup. Pár príkladov. Vždy som ku nej prišiel na čas, s predstihom. A vždy som čakal, nikdy ma nezobrala na určený čas. Ok. Mne to nevadilo, počkal som. Ale... raz sa stalo, že v Bratislave (kde ordinovala piatky) strašne snežilo, v celom meste bola kalamita. Kým som sa dostal do jej amblulancie, meškal som 15 minút. Hneď ma začala okríkať, že kde toľko som?! Za ďalšie je medzi nami rozdiel možno 5-8 rokov, napriek tomu mi podľa ľubovôle tykala. A najlepšie bolo, keď mi povedala, že potrebujem opraviť zub, ale ide na letnú dovolenku... a keď sa z dovolenky vráti, tak ona mi zavolá. Prišlo mi to čudné, ale nie, ona mi zavolá a dohodneme to. Keď nevolala mesiac, dva, tri, zavolal som ja a objednal sa. A keď som prišiel tak ma sfúkla, že kde som toľko bol, že ten zub je už medzičasom mŕtvy. Tiež veľmi často sa ma pýtala pomimo otázky, keď som mal v ústach rôzne pakšamenty, neviem ako si predstavovala, že jej odpoviem... Proste prístup hrozný, chvíľku je milá, potom je drzá. Viac ako pacient som sa u nej cítil ako zákazník. Dokonca sa osočila na mňa, keď som bol na hygiene inde ako v jej ambulancii (a asi nemala províziu), že prečo chodím inam. Ak nemáte inú možnosť a bolí vás zub, vie vám ho opraviť. Ale mať ju ako dlhodobú zubárku neodporúčam nikomu.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences