Logo zariadenia MUDr. Norbert Száraz, spol. s r.o.
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Utorok

  • Streda

  • Amb. Štúrovo, Jesenského 85, klinická imunoloógia a alergológia
  • O zariadení

Lekári

  • MUDr. Norbert Száraz

Sestry

  • Mária Királyová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký
maďarský
ruský

Pokračovať na: Hodnotenia


2.5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 10 mesiacmi

Strasne arogantny, jedna navsteva stacila viac neidem.

  • (1)
- pred 5 rokmi

Pan doktor je mozno dobry odbornik, ale to som zial nestihla zisit, pretoze som od neho odisla uz po prvej navsteve. Hned ako som vosla, pan doktor na mna pozeral velmi povysenecky (dovod nevidim, som slusna zena s vystudovanou univerzitou), spraval sa naozaj velmi arogantne, jednu vec sa ma spytal asi 5krat, ako keby vobec nerozumel, co mu hovorim, proste akoby si schvalne zo mna utahoval. A islo o vetu, ze mam v niektorych mesiacoch svrbenie v nose a ociach ;) S tymto spravanim skoncil az vo chvili, ked som sa ho slusne, ale s mierne nahnevanym tonom hlasu spytala, ci ma naozaj nechape a kolkokrat sa este musim opakovat. Dalsia vec, prisla som s babatkom a kedze ma len necele 4 mesiace, meskala som 10 minut. Kvoli tomu mi odmietol spravit testy, na ktore som 2 mesiace cakala a kvoli ktorym som na tyzden vysadila antihistaminika, co pre mna vobec nebolo jednoduche. Uz dost, ze v NZ ordinuje len 2 dni v tyzdni a este k tomu po dvojmesacnom cakani odmietne spravit testy. Proste pre mna je taketo spravanie ludsky velmi neprijatelne. A nieto este na lekara, ktory ma ludom pomahat. Podla mojho nazoru k jednemu lekarovi patri min. aspon stipka empatie a pochopenia. To u tohto lekara urcite nemozte cakat! A mozno to sem nepatri, ale v ten den mi stretnutie s tymto lekarom pokazilo naladu na cely den. Odomna tolko.

  • (3)
Martina Vidová - pred 3 rokmi

Moja recenzia je na základe dnešnej negatívnej skúsenosti, takže nehodnotí lekára ako takého. Chodím pravidelne na na kontroly k pánovi doktorovi, od minulého týždňa mám nastavenú liečbu formou injekcie. Minulý týždeň v stredu, som sa pýtala sestričiek, či budem na budúci týždeň potrebovať antigenový test. Ich odpoveď bola že nie. Dnes som ale zostala nemilo prekvapená, keď od všetkých v čakárni (nie v súkromí) pýtali výsledky testu. Ozvala som sa, že mám výnimku od hlavného hygienika (nakoľko som dlhšie PN) ale naše výnimky platia asi iba pre politikov. Na základe toho, že som odmietla ihneď v čakárni test ukázať a povedala som že ho nemám (neskôr som ho ukázala) mi nemala byť poskytnutá zdravotná starostlivosť bez antigénového testu, ktorý podotýkam u mňa bol zo dňa 21.1.2021, čiže naozaj nezaručuje to, že som zdravá. Následne som sa spýtala, prečo test žiadajú aj keď mi minulý týždeň bolo povedané že nebudú (a lekár podľa toho čo som našla na internete by ho nemal pýtať) že sa chránia atď.a s touto odpoveďou by som sa aj uspokojila, keby pán doktor nebol pokrytec a pýtal by test za každým. Samozrejme, test vyžadujú iba vtedy, keď je povinné testovanie ľudí. Takže dnes som odtiaľ odišla s veľmi zlými pocitmi a keby aktuálne nemám nastavenú pravidelnú liečbu, uvažujem o zmene. Napriek tomu si však nemyslím že pán doktor je zlý lekár, preto som hneď na začiatku uviedla že toto nie je hodnotenie ako také, iba si myslím že sa nezachovali správne.

  • (5)
Vilmos Deák - pred 3 rokmi

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences