Logo zariadenia iClinic - nemecká očná klinika, Aupark Tower
  • (1)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


Metóda ReLEx Smile 3D je jedinečný operačný zákrok vyvinutý spoločnosťou Carl Zeiss. Odstraňuje dioptrické chyby oka výlučne pomocou femtosekundového laseru. Bezbolestne, bez narušenia povrchu rohovky a bez spáleného tkaniva.
Zaradenie

Očné ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Dr. Sebastian Beckers
  • Prof. MUDr. Peter STRMEŇ CSc.
  • MUDr. Ivo Ďurkovič
  • MUDr. Petra Hlaváčová PhD.
  • MUDr. Mária Červeňová
  • MUDr. Petra Kňazíková
viac...

Typ


Neštátna

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 1 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Peter - pred 2 rokmi

Vcera som absolvoval operaciu. Pred tym ako som tuto kliniku navstivil som mal zmiesane pocity kedze som medzi velmi pozitivnymi recenziami boli aj negativne. Ked som prisiel do cakarne opytal som sa sestricky co robit, vyplnil som formular a podal som jej ho spat s tym ze operaciu mam o 11.00. Cakal som 10 minut a potom som bol zavolany na rozne vysetrenia ktore robil personal kliniky. Vsetky sestricky boli mile ale velmi zaneprazdnene kedze sa snazili obsluzit pacientov co najskor. Ked som absolvoval zakladne vysetrenia mal som sedenie s Dr. Birocziovou, ktora prekonzultovala so mnou navhodnejsiu metodu. Povodne som myslel ze to bude Relex Smile 3D metodou ale bolo mi povedane ze nie som vhodny adept na tuto operaciu a kvalitnejsie vysledky budu pouzitim Z lasika cize operacia na dvoch laseroch. (pre neprajnikov dodavam ze tato operacia bola lacnejsia ako ta ktoru som si zvolil povodne ja a keby tejto klinike islo len o zisk tak by mi pokojne nechalu tu prvu...) Bolo mi vsetko dopodrobna vysvetlene a suhlasil som s odporucanim. Potom som cakal asi dalsich 10 minut a isiel som do predoperacnej miestnosti kde mi sestricka zacala kvapkat kvapky do oci. Znova velmi mily pristup a so zavretimi ocami sme sa rozpravali az pokial ma nezavolali na operacnu salu. Znova profesionalni pristup od pani doktorky ktora ma operovala(nezapamatal som si jej meno), vsetko bolo vysvetlene a zakrok prebehol velmi rychlo (par minut na kazdy laser). Po operacii asi 4-5 hodin trocha neprijemne pocity presne tak ako mi bolo povedane. Videl som ako cez jemnu hmlu oci trocha palili ale dalo sa to vydrzat. Nasledujuci den po zobudeni hmla skoro vymizla ale zrak sa stabilizoval a vidim uplne ostro a praca s pocitacom ziadny problem. Este jedna vec - mnoho ludi komentovalo na doprovody ktore museli cakat mimo cakarne. Predstavte si ze klinika je situovana v urcitych priestoroch a ma urcite kapacity. Keby kazdy prisiel s doprovodom bolo by tom tam plne ludi a z covidoveho a organizacneho hladiska tiez nie velmi vhodne. Takze rychle zhrnutie: Prisiel som o 10.50 na termin o 11.00. Hotovy som bol o14.05. Chcel by som sa este raz pekne podakovat celemu kolektivu I-Clinic a hlavne za super vysledky a to je len den 2 od operacie. Velka vdaka Vam vsetkym a prajem mnoho spokojnych pacientov. Dokladam ze po 30 rokoch nosenia okuliarov je to pre mna velka pozitivna zmena!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences