Logo zariadenia Nezisková organizácia Centrum pre rodinu Kvapka - ambulancia klinickej psychológie a psychoterapie pre dospelých a deti - Mgr. Hana Celušáková
  • (4)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Centrum pre rodinu Kvapka poskytuje komplexnú poradenskú, psychoterapeutickú i vzdelávaciu starostlivosť pre rodinu ako takú.

Naše aktivity sú určené nastávajúcim rodičom, rodičom, ktorí potrebujú poradiť pri starostlivosti, výchove alebo konkrétnych ťažkostiach svojich detí (psychických, školských, osobnostných).

Našimi klientmi sú ľudia v rôznych životných či vývinových etapách, s odlišnými radosťami i starosťami, od malých detí, cez dospievajúcich až po dospelých, tehotné ženy i ženy po pôrode, maminy nastupujúce opäť do práce.

Nezabúdame ani na profesionálov a odborníkov z oblasti zdravotníctva, školstva i sociálneho poradenstva, pre ktorých sa snažíme pripravovať zaujímavé vzdelávacie podujatia.

Zaradenie

Psychologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Hana Celušáková

Ostatný personál

  • Mgr. Bibiana Helexová
  • Mgr. Mária Kopčíková
viac...

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Kvetoslava Sanetriková - pred 3 rokmi

Myslím, že štvortýždňový kurz rodičovstva s Hankou a Mary bola moja najlepšia investícia v tehotenstve a nemohla som si vybrať lepšie. Výborná príprava, všetko dopodrobna a hlavne logicky a ľudsky vysvetelné. Aj keď si človek myslí, že veľa vecí vie a ovláda, nie je to úplne tak :-) a kurzom som nadobudla obrovskú istotu, za ktorú som maximálne vďačná. Určite odporúčam. 👍🏻🍀

  • (5)
Kika Kovacikova - pred 5 rokmi

Výborné odborníčky, na ktoré sa obraciam už niekoľko rokov, odkedy ma sprevádzali pri pôrode. Absolvovala som u nich kurz, ktorý je podľa mňa výnimočný, nakoľko pripravuje budúcich rodičov nielen na obligátne témy, okolo ktorých sa točí väčšina obdobných kurzov (dýchanie pri pôrode, dojčenie...), ale aj na to, ako čo najlepšie prežiť šestonedelie a vôbec náročné prvé mesiace, keď sa staneme rodičmi. Naposledy sme práve v ich centre zvládli aj vyšetrenie školskej zrelosti. Láskavý prístup, pocit prijatia a dôvery, odborne na vysokej úrovni. Komukoľvek som odporučila toto centrum, prišla mi len pozitívna spätná väzba.

  • (5)
Lenka Plžíková - pred 5 rokmi

Absolvovali sme 4 týždňový kurz rodičovstva, maximálna spokojnosť. Vynikajúce lektorky. Určite odporúčam absolvovať každému budúcemu rodičovi, aj oteckom! Boli to 4 stretnutia, prvé dve sa venovali najmä príprave na pôrod a šestonedelie, druhé dve starostlivosti o bábätko a dojčeniu. Vždy bolo aj dosť priestoru na otázky. Dozvedeli sme sa napríklad: Ako zvládnuť pôrod, úľava od bolesti. Ako môže pri tom pomôcť manžel / sprevádzajúca osoba. Čo si zbaliť do pôrodnice. Priniesli aj porovnanie pôrodníc v Bratislave a dostupnom okolí, ku každej objektívne štatistiky a fakty, fotografie pôrodných sál atď. Ako správne manipulovať s dieťatkom, ako kúpať, ako podporiť a nepokaziť dojčenie, ako sledovať, či dieťa prospieva, čím sa zbytočne neznepokojovať.

  • (5)
Zuzka Rehorčíková - pred 5 rokmi

Chceme sa s manželom veľmi pekne poďakovať lektorkám, ktoré nás sprevádzali kurzom aktívneho rodičovstva. Kurz bol pre nás obohatením a spôsob akým bol vedený sa nám veľmi páčil,ako teória, tak i praktické skúsenosti.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences