• O zariadení

Popis zariadenia


Online psychológ - poradenstvo cez internet: Skype, Icq, videohovor, chat a mail. Riešenie problémov, osobnostný rast. Anonymné konzultácie z pohodlia domu. Možnosť objednať sa aj osobne.
Zaradenie

Psychologické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Richard Gróf , PhD.

Typ


Štátna

Pokračovať na: Hodnotenia


4.5

Hodnotilo 6 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (2)
- pred 3 mesiacmi

Neviem, či som k nemu chodila v nevhodnom čase (r.2021), ale za mňa veľké sklamanie. Neprofesionálny prístup striedal profesionálny, nakoniec som vyšla zo situácie ja ako blbec. Nie všetka snaha vyšla nazmar, ale spomínam na túto terapiu s nepríjemným pocitom.

  • (5)
Nina Simarova - pred 3 rokmi

Nikdy neoľutujem, že som sa "odovzdala do rúk " tomuto pánovi. Je to naozaj PÁN PSYCHOLÓG. Všetkým len a len odporúčam

  • (5)
Lenka Milotaiová - pred 3 rokmi

Velka spokojnost. Ak sa obávate návštevy psychológa, pán Gróf je za mňa naozaj jednička v Žilinskom kraji. A aj z okolia počúvam len pozitíva. Veľmi ľudský prístup, obrovská profesionalita, nieje sa čoho báť.

  • (5)
Jana Klučková - pred 4 rokmi

Je problem sa dovolat p. Dr. Grofovi, viac-menej komunikacia prebiehala prostrednictvom e-mailu. V dohodnuty termin nas zobral, terapie prebiehali v sukromi, v prijemnom, utulnom prostredi. Velmi mily, ludsky pristup, ziadne odcudzovanie, obvinovanie, hladala sa pricina, spustac problemov, v priebehu terapie nechal vypustit / vyventilovat vsetky pocity, emocie, hladal v kazdom cloveku dobru stranku, od ktorej sa dokazal odrazit, posunut vpred, pomaha cloveku zorientovat sa sam v sebe, usporiadat si myslienky, ma skvely pristup hlavne k mladistvym, sam je mlady, takze ma k nim blizsi vztah a pochopenie. Som stastna, ze sme jeho sluzby vyhladali a riadili sme sa jeho radami, uz pocas prvych terapii sme mali moznost vidiet prve vysledky nasho snazenia sa. Skutocne odporucam, profesionalny a ludsky pristup 👍👍👍.

  • (5)
Marcela Májková - pred 5 rokmi

Super odborník a príjemný človek.

  • (5)
Matej Drdak - pred 6 rokmi

Príjemný človek a hlavne odborník vo svojom obore. Odporúčam 👍🏻

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences