Logo zariadenia Psychiatrická ambulancia - Centrum u Velických - MUDr. Vladimír Velický, MUDr. Margaréta Velická
  • (1)
  • O zariadení

Oznamy


Oznam:

Prosíme Vás, aby ste nám v pondelok až štvrtok telefonovali medzi 14,00 a 16,00 hod. a v piatok medzi 12,00 až 14,00 hod. Umožní nám to, pokojnejšie sa vám venovať.

Popis zariadenia


„Centrum u Velických“,  združenie dvoch privátnych praxí  manželov Velických je pokračovaním Centra pri starej tržnici. Veríme, že v príjemnom prostredí Medicalparku na Bernolákovej ul. č.14/A v Banskej Bystrici Vám budeme môcť poskytovať kvalitnejšie služby v komfortnejšom prostredí ako doteraz.

Obaja, MUDr. Margaréta Velická a MUDr. Vladimír Velický, sme psychiatri a psychoterapeuti s dlhoročnou klinickou praxou s liečbou pacientov s rozmanitými duševnými poruchami. Dlhodobo v týme spolupracujeme so zdravotnými sestrami s dlhoročnou a bohatou psychiatrickou praxou. To, čo nás spája je vízia rešpektujúceho a ľudského vzťahu s našimi  klientmi a snaha vytvoriť im skutočne príjemné materiálne aj duchovné prostredie pre poskytovanie komplexnej ambulantnej  psychiatrickej a psychoterapeutickej starostlivosti.

Zaradenie

Psychiatrické ambulancie
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Vladimír Velický

Sestry

  • Alena Sigetyová

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický

Pokračovať na: Hodnotenia


1

Hodnotilo 1 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred 2 mesiacmi

Bol som u doktora prvy a aj posledný raz. Nemal som z neho dobrý pocit. Nenechal ma dohovoriť, stále mi skákal do reči, prekrucal fakty...Skratka ziaden erudovaný odborník ako som si myslel. Velke sklamanie doktor !

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences