Logo zariadenia Stomatologická ambulancia - MUDr. Jarmila Holecová
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Jarmila Holecová
  • MUDr. Vladimir Holec

Typ


Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Príjem nových pacientov

Jazyk


anglický
nemecký
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Lea Novomeska - pred 3 rokmi

Pan doktor aj sestričky su neuveriteľne milí v ordinácii bola skvela atmosféra! Prvý krát som zažila trhanie zuba. Bola som dosť ťažký oriešok, pán doktor bol celý čas pokojný, bral moje panicke správanie s nadhľadom a úsmevom. A sestričky? taká vymojkaná som ešte nešla od žiadneho lekára. Cely čas hrala hudba, ktorá mi pomohla odputat pozornost od toho, co sa prave deje. Odporucam *****

  • (5)
Lucia Balazova - pred 3 rokmi

Dobrý deň, veľmi rada by som sa podelila o pozitivnu skúsenosť s klinikou Stomahol, konkrétne s pani doktorkou Džafičovou. Pani doktorku sme navštivili na odporúčanie, keďže dcérka mala problémy s mliečnymi zúbkami. Dostali sme termín ktorý nam vyhovoval dokonca celkom skoro. Dcérka mala mliečne zúbky dosť pokazené aj napriek tomu že sme chodili na zubné prehliadky k inému zubárovi. Prvá návšteva u pani doktorky bola "zoznamujuca", pozrela si stav zúbkov, s dcérkou sa porozprávala, a môžem povedať že aj napriek strachu dcérka vôbec neplakala, pani doktorka bola veľmi milá. Urobila rontgen a každý jeden pokazený zúbok sme si spolu prešli a zhodnotili ďalší postup. Dcérke sme dali zúbky na klinike komplet opraviť. Môžem len vyzdvihnúť absolútne profesionálny prístup pani doktorky a celého teamu aj pána doktora anesteziológa. Všetko prebehlo v kľude aj nás aj dcérky. Pani doktorka urobila maximum pre zachovanie dcérkiných zubkov, keďže to bola naša priorita aj keď išlo o mliečny chrup. Dcéra má krásne zúbky, po zákroku dostala aj malý darček. Osobne som pani doktorke veľmi vďačná za prácu ktoru robí a že dcére zachránila zubky. Ako detskú zubárku môžem pani doktorku len odporučiť a aj keď nie sme z Nitry, k pani doktorke budeme ďalej s dcérkou chodiť na prehliadky. Stojí nám to za to, aby dcéra mala zdravé mliečne zúbky, ktoré su základom pre zdravý chrup v dospelosti. Ďakujeme ešte raz veľmi pekne.

  • (5)
Naša Viki Mirka - pred 3 rokmi

Túto ambulanciu sme našli náhodou keď sme pre našu dcérku vtedy 1,5ročnú hľadali zubára/odborníka. V celých Leviciach nás nebol nik ochotný s tak malým dieťaťom zobrať ( štátny ani súkromný zubár). Jedine zlatá pani doktorka Džafičová sa s nami dala na náš "boj“ a zachránila všetko čo sa dalo. Všetko krásne vysvetlila, vždy povedala možnosť A aj možnosť B. Všetko ZA aj PROTI. Vždy bola ochotná konzultovať ráno.... večer... súkromne z domu keďže zákroky boli o niečo náročnejšie a bolo potrebné dieťatko sledovať. Dokonca raz nás riešila priamo z príchodu dovolenky kedy miesto domov utekala za nami do ambulancie. Dcérke robila umelú náhradku predných 4 zúbkov čo na Slovensku robí málo kto a vyžaduje si to vysokú odbornosť a profesionalitu. Vďaka tejto pani doktorke má naša dcérka krásny úsmev a žiadny stres zo zubárov. Aj napriek náročnejším zákrokom, vŕtaniu či vytrhnutým zubkom vždy chodíme do ambulancie s úsmevom a na pani doktorku sa dcérka veľmi teší. Ja odporúčam úplne všetkým. Ďakujeme pani doktorka Džafičova za všetko.

  • (5)
Jana Krnáčová Vrťová - pred 3 rokmi

Mám 4 ročnú dcérku Anetku. Od jedného rôčika s ňou chodíme k nášmu zubnému lekárovi, má problémi so zúbkami. Doterajší zubný lekári u ktorých sme boli ju odmietli ošetriť kvôli možnej traume. Som veľmi rada, že sme našli kliniku Stomahol. Pani doktorka Džafičová dcérke všetko vysvetlí, stále sa s ňou rozpráva a detskou rečou opisuje, čo práve robí. Pritom naozaj maká a ja nestíham sledovať, ako si vymieňa jeden nástroj za druhým. Následne vysvetlí aj mne, poradí, pochopí a bez výčitiek či obvinení vyvetlí správnu starostlivosť. Neverila som, že je to naozaj možné, aby 4 ročné dieťatko chodilo k zubárke s úsmevom a radosťou. Anetka všetkým opisuje, ako sa z nej stane u pani dr. víla a ako je tam dobre. Neodradí ma ani 2 hodinové dochádaznie do Nitry. Je vidieť, že pre pani Dr. Džafičovú je táto práca nie len prácou ale aj poslaním. K detičkám pristupuje citlivo, vie vycítiť, kedy je spolupráca možná a kedy potrebuje dieťatko ešte čas. Držím jej palce aj celému ochotnému a milému tímu Stomahol.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences