Logo zariadenia Zubná ambulancia - MUDr. Michal Stanko
  • (5)
  • O zariadení

Popis zariadenia


Zubná ambulancia Nitra. Vykonávame komplexnú zubnú starostlivosť na vysokej úrovni - estetika, protetika, implantáty, zubná hygiena, bielenie zubov. Dôraz kladieme na zrozumiteľnú komunikáciu, komfort a naplnenie priania klienta.
Zaradenie

Zubné ambulancie - stomatologické
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Michal Stanko

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Natalia Comas - pred 2 rokmi

Dr. Stanko je ten najlepsi zubar siroko daleko. Moju 100% doveru si ziskal hned na prvej prehliadke kde bolo jasne poznatelne ake ma odborne znalosti. Som jeho pacientom uz vela rokov. Vdaka za vasu odbornu pracu a ludsky pristup!!! Velmi si to cenim

  • (5)
Peter Havlík - pred 2 rokmi

MUDr. Stanko je skúsený odborník, som spokojný.

  • (5)
Silvia Palenikova - pred 2 rokmi

Pán doktor je odborník, svelý prístup, žiadny strach, zachráni Vám aj zub,ktorý je odumretý a rozpadol sa...bezchybná práca:)

  • (5)
Zoltan Petho - pred 2 rokmi

Lepšieho zubára ako pán Stanko neviem ani odporucit , bál som sa zubára vŕtania . Rozvrtaval mi zub a po kúskoch vyberal , vôbec nič som necítil žiadnu bolesť . Predtým som zažil u iných utrpenie . Ak môžem odporučiť tak pán Stanko je TOP .

  • (5)
Kristián Masár - pred 2 rokmi

Vysoká spokojnosť. Nikdy som nepotreboval nejaké zásahy do zubov až teraz, keď som si šiel dať vytrhnúť všetky múdrosti a nič lepšie som si nedokázal ani predstaviť. Maximálne profesionálny a príjemný prístup. Pri 2 zuboch som mal dosť komplikácie, ale MUDr. Stanko to dokonale vyriešil. Naozaj pravý odborník. A ceny ani nehovorím, bol som s nimi milo prekvapený.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences