Zariadenie bolo deaktivované v katalógu zzz.sk - zobrazené údaje tohto zariadenia môžu byť neaktuálne... Toto zariadenie bolo zrušené - pozrite si podobné zariadenia v okolí...
Logo zariadenia LSPP stomatologická pre deti, dorast a dospelých  (BIO - FIT, s.r.o.)
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Sobota

  • Nedeľa

  • Sobota, nedeľa, sviatky 8,00 - 14,00. Spádové územie: Ilava, Myjava, Považská Bystrica, Nové Mesto nad Váhom, Trenčín
  • O zariadení

Popis zariadenia


MUDr. Tibor Guštafík ako lekár
Zaradenie

Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
vlado chleban - pred 2 rokmi

Bol som tam na očkovaní, všetko bolo dobre zorganizované. Napriek tomu že bolo veľa ľudí, dlho som nečakal. Všetci boli veľmi milí a ústretoví. Ďakujem.

  • (5)
Chata Monika - pred 2 rokmi

Zuby, dutiny a uši...no p. Murphy ku nám chodí vždy cez sviatky. To sú moje skúsenosti.....a tak som "dobrovoľne" navštívil pohotovosť.Okrem zdĺhavej evidencie a vypisovania "papierov" si ale sťažovať nemám na čo, /až na to čakanie na čerstvom vzduchu/ V ambulanci jeden pacient, v čakarni ďaľší. Doktor si svoju prácu odviedol maximálne dokonale, skonštatoval že sú tam dva zuby na vytrhnutie/ mal som zo sebou panoramatický snímok/ a nehľadal dôvody ako nevytrhnúť, proste to nechal na moje rozhodnutie. Za desať minút a to aj s podaním injekcie som bol o dva zuby lahší a bolesť dutín, uší zbavený+ ATB na predchádzanie zápalu a následne odporučená kontrola a čistenie rany u svojho zubára. Samozrejme aj o nejaké euráče/ myslim že okolo 27 Euro/ Takže hodnotím to za 1!!! Asi je to vždy o tom, ktorý lekár práve slúži ľudu?! A Ja som mal možno šťastie.

  • (5)
Jana Du - pred 3 rokmi

Perfektný prístup pánovi zubárovi a sestričke vďaka moc odporúčam

  • (5)
Daniela Juráková - pred 3 rokmi

Po prečítaní recenzií na internete som bola rozhodnutá že ísť na zubnú pohotovosť práve sem - NEHROZÍ. Avšak situácia a bolesti zubu ma prinútili - verte mi ani zastruhany vlas by sa mi nevošiel viete kam. Všetok strach ma prešiel keď na mňa prehovorila MILÁ PANI SESTRIČKA a ešte MILŠÍ PÁN ZUBÁR, ktorý mi veľmi pomohol a bolo vidieť aj cítiť, že mi naozaj chce pomôcť a nebral ma len ako ďalšieho pacienta ktorého musí vybaviť. Takže OBROVSKÁ POCHVALA A VĎAKA patrí obom - pánovi zubárovi Matúšovi Vlnovi a bohužiaľ meno sestričky neviem ale ďakujem jej za pohladenie po líci - taká maličkosť čo by iný prehliadol, no pre mňa v tom momente psychická podpora. Takže ešte raz - moc moc ĎAKUJEM. A aj tetu na recepcii musím pochváliť za profesionálny prístup čo sa týka opatrení ohľadom covidu a za otázku keď som odchádzala či je všetko v poriadku.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences