Logo zariadenia Ambulantná pohotovostná služba pre deti a dorast, Žilina, (Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina)
  • (7)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota


    Platí i počas štátnych sviatkov
  • Nedeľa


    Platí i počas štátnych sviatkov
  • Spádové územie: Žilina, Bytča, Kysucké Nové Mesto / Po 22:00 h ošetria detských pacientov lekári na oddelení pediatrie FNsP Žilina.
  • O zariadení

Oznamy


Pohotovostná služba v najbližšom období:

December 2019 : https://www.e-vuc.sk/rozpis-lspp-ambulancia.html?page_id=89619&zid=127531&rok=2019&mesiac=12

Popis zariadenia


Spádová oblasť okres : Bytča, Kysucké Nové Mesto, Žilina
Zaradenie

Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup

Pokračovať na: Hodnotenia


3.57

Hodnotilo 7 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred rokom

Bola som na detskej pohotovosti v Žiline o 18h aj s 4 ročným synom, ktorý mal sťažené dýchanie doslova chčal a sestrička nám tvrdila ešte o 20h nebojte sa vybavíme vás a predstavte si nevybrali ved oni vybavili dve deti za hodinu o 22h sa zobrala aj s doktorkou a odišla ako by sa nechumelilo!ved padla co ju po nás vôbec nás neupozornili že po 22h je urgentne a ten váš vybavíme ale za poplatok 10eur a lieky si už nemáte kde vybrať pre dieťa lebo pohotovosne lekárne sú otvorené len do 22h. Vybavili sme sa o 23.30h a prišli domov ešte horší ako sme išli tam. Sestrička na detskej pohotovosti arogantná sa tvárila že nás nevidí 4 hodiny co tam malý trpel a ledva dýchal no hrôza. Mala by tam byt úplne iná sestrička nie taká odmerana mala som s nou skúsenosť aj pred tým a des za každým!!!

  • (1)
- pred rokom

S detskou pohotovostu v Žiline mam velmi negativnu skusenost! Moj maly 3 rocny syn mal dva dni obrovske horucky, ktore sa nedali zrazit a bolelo ho tak brusko,ze nemohol ani chodit....na pohotovosti ma odbili, ze ide o brusnu virozu, aj ked som pani lekarke viac krat zdoraznovala, ze nema hnacky ani nevracia..a sem tam sa stazuje aj na bolest boku...vysetrili moč, vyšla pozitivna krv aj bielkovina...čo pani lekarka skonstatovala, ze to je pri viroze bezne...ked som sa opytala na crp a sono bruska, tak ma vysmiali, ze to nie je potrebne a na sono ze by sme sa ani nedostali...tak nas poslali domov s tym,ze ma mat maly dietu! Na dalsi den u pediatra sestricka skoro vyletela z koze, ako nas s tak zlym vysledkom moči mohli poslat domov a neurobili podrobnejsie vysetrenia...crp v ten den takmer 400!..ihned nas poslali do nemocnice, kde nakoniec syncek skoncil 5 dni na jyske so sepsou...nakoniec mal velmi silny zapal oblicky a zisteny oblickovy reflux...prisli sme v hodine 12stej! Na detskom oddeleni som sa spoznala s viacerymi mamickami, co mali velmi podobnu skusenost a ich deticky prisli v poslednej chvili na jys, lebo na pohotovsti ich odbili domov s dietou, pritom jednemu chlapcekovi nakoniec zistili cukrovku...takze taketo oddelenie mozte rovno zatvorit! Narobia viac skody ako uzitku... Keby som mala viac sil, urcite by som to s pani "uzasnou" doktorou riesila..no doteraz mam z toho traumu. Uz nikdy v zivote sa nenecham po tejto skusenosti odbit a takejto "pohotovosti" sa budem vyhybat oblukom! Jeden velky OTRAS!

  • (5)
Gabriela Cigániková - pred 2 rokmi

Touto cestou by som chcela vo svojom mene a v mene svojej rodiny, veľmi pekne poďakovať celému Chirurgickému oddeleniu FNsP ZA. Menovite pánovi docentovi Váňovi, pánovi doktorovi Zahorjanovi a pánovi doktorovi Žáčkovi. Veľká vďaka im patrí ako operatérom, za ich profesionálne odvedený výkon a zároveň veľmi ľudský prístup. Ďakujeme a prajeme veľa pracovných úspechov. S pozdravom Cigániková

  • (5)
Emília Badurova - pred 2 rokmi

Ďakujem celému tímu covidového oddelenia, ktorý ústretovo - s milým a ohľaduplným prístupom ošetroval moju mamičku v dňoch 8.-9.marca 2022. Naši obetaví zdravotníci, želám vám dobré zdravie a Božie požehnanie pri plnení poslania i v osobnom živote.

  • (5)
Lavazzota - pred 2 rokmi

Chcem sa uprimne podakovat celemu gynekologicko porodnickemu oddeleniu. Som velmi rada, ze som sa rozhodla prave pre Zilinsku porodnicu a vdaka ustretovemu personalu, velmi milej doktorke Marceline, a vsetkym sestrickam, ktore sa o mna a drobca postarali pocas celeho pobytu, som z porodnice odchadzala s prijemnym pocitom. Samotny porod bol sice bolestivy, no spominam nan pozitivne, porodny plan nebolo treba, odbornici vedia, co maju robit a pytaju sa na vsetko a respektuju rozhodnutia rodicky. Velmi si vazim tento ludsky pristup a naozaj budem iba chvalit, pretoze sa mi snazili za kazdych okolnosti pomoct a vyhoviet. Sestricky z novorodeneckeho oddelenia boli tiez velmi mile, pomohli a ochotne odpovedali na kazdu otazku a pribehli aj v noci, ked bolo treba. Stravu tiez mozem jedine vychvalit, hladna som nebola a este mi aj chutilo. Za ma 5* z piatich a keby idem rodit zas, tak opat volim Zilinu aj ked som z ineho okresu. Este raz velka vdaka Dominika a Darius 15.10.2021

  • (4)
Bohuslav Podolak - pred 2 rokmi

Areál a budovy super, parkovanie katastrofa, prístup na záchytné parkovisko sama jama

  • (4)
Ján Ševčík - pred 3 rokmi

No SME LUDIA TREBA TRPEZLIVOST USTRETOVOST.DOKTORI MAJU RUKY PLNE PRACE A SNAZIA SA PACIENTOM IST V USTRETY.PRI VJAZDE AUTOM KONTROLA TEPLOTY A POLICAJNY DOZOR DOHLIADA NA BEZPECNY PRIECHOD PACIENTOV.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences