Logo zariadenia Ambulantná pohotovostná služba pre dospelých, (Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica)
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota


    a v sviatky
  • Nedeľa


    a v sviatky
  • O zariadení

Popis zariadenia


Prevádzkovateľ Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica.
Zaradenie

Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Nemocnica Košice - Šaca a.s., 1. súkromná nemocnica
Nemocnica Košice - Šaca a.s., 1. súkromná nemocnica
Ďalších ambulancií: 74

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Viki Biakova - pred 2 rokmi

Starostlivost o pacienta vyborna,odbornici,strava chvalitebna.Dakujem oddeleniu ORL

  • (5)
Gabika Sencakova - pred 2 rokmi

Chcem sa poďakovať za ľudský , milí a ochotní prístup od záchranárov , ktorí ma viezli sanitkou z nočnej zmeny s podozrením na slepé črevo na urgent , kde má prevzal úžasný MUDr. Tomáš Trnovský s ktorým som bojovala, ako sa zneoperovať. Tento boj so mnou vyhral a mal pravdu. Bol to akútny apendix. Ďakujem mu za trpezlivosť , ochotu , milí prístup s dostatkom informácií a operaciu , ktorú vykonal. Ďakujem milej sestričke na urgente a všetkým zdravotníkom za milí prístup.Dakujem všetkým zúčastneným na mojej operácii. Ďakujem všetkým za milí prístup na predoperacnych vyšetreniach ( RTG, USG, Gynekológia ).Ďakujem milej a ochotnej sestričke ,ktorá má prevzala pred operáciou a starala sa o mňa aj po nej. Ďakujem zdravotnikovi, ktorý ma viezol na operáciu za jeho útechu a ochotu. Ďakujem celému oddeleniu na chirurgii na 1.posch. (lekárom, sestričkám , sanitárkam, upratovačkám proste celému personálu) za ich milí prístup a ochotu.

  • (5)
Rucne Pranie - pred 2 rokmi

Rad by som sa podakoval vsetkym zamestnancom Chirurgickeho oddelenia na cele s p. prednostom A. Vrzgulom a primarom V. Pribulom. Absolvoval som tam 7 dnovy pobyt a profesionalitu zamestnancov si neviem vynachvalit. Izby su slusne vybavene, najlepsie su samozrejme nadstandardne izby. Vyzdvihol by som najma 1. velmi dobre urobeny chirurgicky vykon, ktory pochavalili aj dalsi doktory, kedze moj stav si vyzaduje dalsie sledovanie a 2. komunikaciu s pacientom. Aj ked som absolvoval >300km dlhu cestu bol to velmi dobry vyber. Dakujem za vsetko.

  • (5)
Richard Liska - pred 2 rokmi

Po plastike ACL/LCA na ortopedickej klinike v tomto zariadení musím konštatovať že odbornosť, ústretovosť, ľudskosť a ochota pomôcť bola na veľmi vysokej úrovni. Veľká vďaka Pánovi Dr. MUDr.Marošovi Vargovi, MHA ako aj celému personálu. Napriek tomu že som bol hospitalizovaný na štandardnej izbe tak bola pekná a čistá. Strava bola tiež na nemocničné pomery veľmi dobrá. Skôr ma mrzí že napriek tomu že dievčatá z radu sestier boli veľmi milé a nápomocné dostávalo sa im málo vďaky a uznania od "susedov" z izby. Ľudia skúste sa niekedy pozrieť na svet inou optikou a zamyslieť sa nad tým čo pre vás títo ľudia robia a aké ťažké to majú a skúste používať viac slová ako prosím a ďakujem.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences