Logo zariadenia Ambulantná pohotovostná služba pre dospelých, Poliklinika Strečnianska  - MED STAR, s.r.o.
  • (5)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Sobota

  • Nedeľa

  • sviatky a dni pracovného pokoja : 07.00-22.00/ Spádové územie: Bratislava IV, Bratislava V
  • O zariadení

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Typ


Súkromná

Pokračovať na: Hodnotenia


2.6

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 5 dňami

Mam velmi dobru skusenost. Prázdna cakaren (sobota obed).Lekárka bola ústretová, hneď ma vybavila,odporučila liečbu.

  • (1)
- pred 6 rokmi

Otras. Nikdy viac. Clovek aby radsej doma skapal ako navstivil tuto ambulanciu! "LEKARKA" - stara arogantna mrochta. Cez vikend sa mi zdurili mandle tak som nechcela cakat s navstevou mojej obvodnej lekarky do pondelka. Prve co mi povedala naco som tam a co ona ma so mnou teraz akoze robit? Ubolena som ostala len s otvorenymi ustami nema. Zacal 5 minutovy monolog kde clovek nemal sancu sa branit, preco mladi ludia idu k lekarom a neostanu najprv 4 dni doma lezat s liekmi? Aki su sebecki ze len pracovat chcu..co to je za zvratena generacia???. Ked som sa ozvala ze som lezala v ramci moznosti ale nemohla som si dovolit vziat dovolenku ale zhorsilo sa to cez vikend, tak zacala dalsia arogantna sprska. Nezabudla poznamenat ze potom sa tvrdi ze zdravotnictvo nefunguje.. NO V TEJTO AMBULANCII NEFUNGUJE! TOTO JE PROFESIONALNY PRISTUP A PROFESIONALITA?? Za 2 ma zotrela ako soplave dieta ako ani vlastna matka vzivote. Keby som v tom momente nebola unavena, zufala, nemala teplotu a nechcela si ist konecne lahnut domov s ATB tak to tej zakomplexovanej starej korytnacke hodim do xichtu a buchnem dverami. Mimochodom vysetrenie trvalo 20 sekund.. palicka do huby a pocuvala ma asi 10. Ze mam anginu. Predpisala mi Penicilin. Ked som sa sama pytala ci nemam zapalene priedusky lebo ma bolia dlhsiu dobu, tak povedala nie a dala mi na kasel KALOBU. Ako mi neskor lekarnicka po tyzdni uzivania povedala ze su skor na doliecenie po chorobe (nie pre mna co ma boleli od kaslania pluca a dusila som sa cele noci). Zaver hovori sam za seba. Ked mi po 6 dnoch atb a kvapky nezaberali a citila sa horsie, isla som k inemu lekarovi. Zmenil mi atb a sirup a zrazu po dni rapidna zmena k lepsiemu. Gratulujem pani lekarke sa nenasla v povolani a tento svet absolutne nicim neobohacuje len skodi svojimi jedovatymi recami sposobene zakomplexovanostou. Divim sa ze tam este sedi.

  • (1)
- pred 6 rokmi

Velmi negativna skusenost :( Na pohotovost som prisla rano o 6:15, pricom sme hodnu chvilu museli stat vonku v zime pred zamknutymi dverami a zvonit. V ambulancii a tiez v cakarni bola tma. Po case nam otvorila velmi arogantna starsia sestricka s otazkou, aky mam problem. Po tom, ako som jej popisala moje zdravotne tazkosti mi oznamila, ze musim cakat, pretoze si uzatvaraju smenu - bol statny sviatok, a preto od siedmej ocividne zacinala dalsia smena. Na moju otazku, ci mame na pohotvosti cakat vonku nas vpustila sestricka dnu, pricom nas nechala sediet v cakarni po tme. Po case ma zavolali do ordinacie, sestricka aj doktorka mi nezabudli este niekolkokrat zopakovat, ze som si zvolila nahorsi mozny cas, kedze sa striedaju smeny a uz v takom case nemam ordinaciu navstevovat. Ked som ich upozornila, ze na dverach aj na internete maju oznam, ze ordinuju od 19:00 do 7:00 a pocas statnych sviatkov NONSTOP, informovali ma, ze to, co je na internete nemusi byt pravda. Pocitala som s poplatkom 2 eur, avsak vzhladom na odber krvi som zaplatila spolu 9 eur, bez akehokolvek potvrdenia o zaplateni. Co ma vsak prekvapilo este viac, nedostala som ani ziadnu spravu o navsteve pohotovosti. Chcela by som upozornit na naozaj otrasny pristup personalu, ktory som evidentne nahnevala asi aj tym, ze som ich, podla ich vzhladu, pravdepodobne zobudila. Zrejme preto sa neunuvali ani obliect a sestricka aj doktorka boli v civile. S ruzinovskou pohotovostou som mala aj v minulosti nie najlepsiu skusenost, ale toto bol vrchol.

  • (1)
- pred 6 rokmi

Hviezdicka za to, ze ma boli vobec schopni prijat do ambulancie (na druhykrat) a spravit vysetrenie. Inak bez akehokolvek respektu, porozumenia a pomoci. Sestricka absolutne neprijemna, neschopna a velmi arogantna. Za vysetrenie si vypytali 9 EUR, pricom vyzadovali drobne, aby mohli vratit predoslemu pacientovi. Sestricka opakovane tvrdila, ze take "drobaky" ona pocitat nebude, lebo nie je za to platena. Neustale na mna ako pacienta utocila a mala pripomienky - k vsetkemu. Prvykrat na pohotovosti a uz nikdy viac.

  • (5)
VenRest - pred rokom

Milá sestrička aj pani doktorka, profesionálny prístup a objasnenie diagnózy

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences