Logo zariadenia Kúpeľný ústav F.E Scherera
  • (4)
  • O zariadení

Popis zariadenia


V centre kúpeľného mesta Piešťany poskytuje Kúpeľný ústav F.E. Scherera už takmer 150 rokov liečebné procedúry klientom so zameraním na choroby pohybového aparátu, funkčné poruchy chrbtice, reumatické choroby, nervové choroby,pourazové a pooperačné stavy a choroby z povolania.

Ďalšie informácie


V centre kúpeľného mesta Piešťan, ktoré je známe ako mesto slnka a vody poskytuje Kúpeľný ústav F.E. Scherera už takmer 150 rokov liečebné procedúry klientom so zameraním na choroby pohybového aparátu, funkčné poruchy chrbtice, reumatické choroby, nervové choroby, poúrazové a pooperačné stavy a choroby z povolania. Kúpeľný ústav má k dispozícii komplex balneoterapie, vonkajší a vnútorný plavecký bazén a telocvičňu. Pre našich hostí ponúkame optimálny výber z viac ako 30 rôznych procedúr využívajúcich unikátnu piešťanskú termálnu vodu ,špeciálnu rehabilitáciu, reflexnú liečbu a klasické masáže vodoliečbu, teplo liečbu, elektroliečbu.Využitie prírodných liečebných zdrojov má svoju tradíciu a históriu, ktoré spájame s našou lekárskou odbornosťou. Pre každého klienta, ktorý hľadá aktívny či pasívny oddych formou športu či relaxu ponúka Kúpeľný ústav F. E. Scherera množstvo vyžitia. Nachádza sa v centre mesta Piešťany uprostred rozsiahleho areálu s parkovou výsadbou, ktorý zaručuje tiché prostredie priamo v srdci Piešťan.
Zaradenie

Kúpele a wellness
, Typ: Ostatné zariadenia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Kúpeľný ústav F.E.Scherera

Typ


Štátna

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou

Jazyk


český
anglický
nemecký

Pokračovať na: Hodnotenia


4.5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Pavol Potisk (Papo) - pred 2 rokmi

Rekonštruovaný vojenský liečebný ústav. Vyhovujúce ubytovanie. Strava dostatočná a celkom zdravá. V rámci ubytovania dostupný 20 bazén. Je tam telocvina aj posilovna, herňa a bar. Kúpeľne služby veľmi dobre, bazén z liečivou vodou - zrkadlisko. Odporúčaná relax a oddych. Hotel sa nachádza v tichom prostredí, takmer v centre.

  • (3)
Silvuska Rubintova - pred 2 rokmi

Covid opatrenia platia len na dverách na papieri

  • (5)
Lubos Cerven - pred 3 rokmi

Kvalitné procedúry. Dobré jedlo, vždy bohatý výber švédskych stolov. Príjemný personál. Hotel s dobrým ubytovaním a aj polohou v rámci mesta.

  • (5)
Jana Simko Bellová - pred 3 rokmi

Veľmi pekné miesto. Blízko do centra, ubytovanie, jedlo, procedúry všetko bolo super. Odporúčam 🔝

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences