Logo zariadenia Detská urologická ambulancia s následnou  operačnou starostlivosťou

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    na objednanie
  • Utorok


    na objednanie
  • Streda


    na objednanie
  • Štvrtok


    na objednanie
  • Radi Vás privítame v priestoroch detskej urologickej ambulancie. Aby sme mali na každého pacienta dosť času a naši detskí pacienti nemuseli dlho čakať na vyšetrenie, uprednostňujeme vyšetrenia na objednanie cez recepciu kliniky.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Všetci naši pacienti sú  vyšetrení  a následne podľa potreby operovaní bez dlhého čakania na termín. Zdravotná starostlivosť je poskytovaná  kvalifikovaným priateľským  personálom, v príjemnom prostredí  našej kliniky.  Myslíme na  našich detských pacientov, pre ktorých je pripravená detská  izba s hračkami  a TV, kde môžu spolu so  svojim rodičom čakať na operáciu a následne sa doliečiť po operačnom zákroku. Sídlo kliniky je na Kramároch,  disponujeme  v rámci našeho zariadenia aj parkovacími miestami bez poplatku.

Detská  urologická ambulancia je zameraná  na liečbu ochorení močových ciest chlapcov, pričom v prípade potreby je dieťa hneď objednané  na operačný zákrok. Medzi najčastejšie urologické operácie v detskom veku je operácia fimózy, prípadne neszostúpeného semeníka, hydrokéla.... Čakacie doby na termín operácie sú minimálne. V priebehu 2-3 týždňov od vyšetrenia pacient môže absolvovať operáciu.


Ďalšie informácie


V prípade potreby môžeme u detského pacienta skombinovať aj dva operačné  zákroky -  v ORL oblasti ( najčastejšie operácia nosohltanovej mandle) a urologická operácia.
Zaradenie

Jednodňová chirurgia
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Centrum Kramáre
Ďalších ambulancií: 5

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Kamil Javorka
    (detský urológ)
  • MUDr. Jana Bašnáková
    (detský urológ)

Sestry

  • Mgr. Mrvová Mária
    (hlavná sestra)

Typ


Súkromná

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Platba kartou
Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


Doposiaľ nehodnotené...

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences