Logo zariadenia Mgr. Ján Záskalan - psychológ, psychoterapeut
  • (9)

Otváracie hodiny

  • Pondelok


    Len vopred objednaní klienti.
  • Utorok


    Len vopred objednaní klienti.
  • Streda


    Len vopred objednaní klienti.
  • Štvrtok


    Len vopred objednaní klienti.
  • Piatok


    Len vopred objednaní klienti.
  • LEN OBJEDNANÍ KLIENTI. Objednanie telefonicky, prípadne mailom. Ak nedvíham, mám klienta, zavolám späť, pripadne skúste neskôr.
  • O zariadení

Popis zariadenia


Dopravný psychológ, psychoterapeut v Banskej Bystrici

✓  manželská a párová terapia, poradenstvo v obdobiach krízy, po nevere, žiarlivosť
✓ sociálne a iné fóbie (napr. z verejného vystupovania,voľných priestorov, cestovania autobusom, z výťahu a podobne)
✓ úzkosť, záchvaty paniky (panická porucha)
✓ sexuálne problémy a dysfunkcie
✓ závislosti látkové i nelátkové (hazard, internet, nakupovanie, sex...)
✓ depresia - hľadanie zmyslu, naplnenia, alebo nového smeru v živote
✓ akútne psychické krízy (strata partnera, zamestnania, životných istôt, zmena zdravotného stavu, úmrtie partnera, alebo blízkeho človeka)
✓ psychické stavy vyvolané stresom (traumy, násilné udalosti, psychické vyčerpanie)
✓ nízka sebadôvera
✓ neorganické poruchy spánku
✓ psychosomatické ťažkosti
✓ relaxačné techniky - Jacobsonova progresívna relaxácia, Autogénny tréning, HRV biofeedback

Dopravný psychológ, Psychologické vyšetrenie vodičov, Poradenstvo pre vodičov po odobratí vodičského oprávnenia
Poradenstvo pre vodičov po odobratí vodičského oprávnenia v dôsledku šoférovania pod vplyvom alkoholu. 

✰ Psychotherapy also in English - Banská Bystrica

Ďalšie informácie


Psychoterapia, poradenstvo a krízová intervencia pre deti,dospelých i páry, manželov i rodinu.

♪ Krátke čakacie doby ♬ Profesionalita ♩ Diskrétnosť ♬ Objednávanie na konkrétnu hodinu ♫
Zaradenie

Dopravný psychológ
, Typ: Poradne

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • Mgr. Ján Záskalan >> Spolu nájdeme cestu
    (Sprievodca na ceste...)

Typ


Neštátna
Súkromná

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov
Platba kartou
Platba v hotovosti

Jazyk


český
anglický
slovenský

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 9 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
- pred 10 mesiacmi

Netušil som že sa dá dosiahnuť porozumenie môjmu problému rýchlosťou 2 týždňov. Predsudky, strach a hanba nedovoľovali vyhľadať pomoc skúr. Cena ktorú som zaplatil mojimi chybami a zlyhaniami počas hráčskeho obdobia a tipovani v kasínach spolu s rozpadom vzťahu bola dnom, na ktoré som padol. Dnes som vstal a idem ďalej. ĎAKUJEM.

  • (5)
- pred rokom

Citlivý prístup v rámci odborného poradenstva, následne psychotesty na vrátenie vodičáku. Všetko sa to zbehlo spolu s alkoholom v rámci nešťastného vzťahu.Nakoniec som pochopila niektoré súvislosti, plynule sme prešli do párovej terapie a dnes sme s manželom znova spolu. Veľmi ďakujem, bála som sa že ma bude vnímať ako alkoholičku. Všetko bolo inak. Doporučujem aj iným. Radšej skôr ako neskôr.

  • (5)
- pred rokom

Ďakujem a doporučujem.

  • (5)
- pred 3 rokmi

Jednoduchý odkaz: ďakujem za doprovod, iný pohľad na moju diagnózu uzkostnej poruchy a záchranu potapajucej sa lode. Mohol som prísť skôr, bolo by to ľahšie. S priateľkou sme 3 roky po kríze, ktorá nás pristihla nepripravenych. Všetko so všetkým súvisí, moja Ocd, rodina, vzťah. Ak váhate, nečakajte zbytočne. Čím neskôr človek vyhľadá pomoc, tým je cesta k cieľu dlhšia. ĎAKUJEM.

  • (5)
Matej Horváth (Name368368368) - pred 2 rokmi

Ďakujem za záchranu. Psychoterapiu považujem za jednu z najlepších investícií do svojho zdravia. Pán Záskalan je skutočný profesionál, a najviac ma prekvapilo to, ako rýchlo vedel analyzovať problémy a poskytnúť pomoc/rady pri ich riešení. Najprv som váhal, či mi to vôbec treba, ale nakoniec som naozaj rád, že som to absolvoval. Ak niekto váhate, či ho navštíviť, tak neváhajte, jedná sa o investíciu do zdravia, čo by mala byť priorita. Osobne si myslím, že som si tak ušetril 10-20 rokov zbytočného trápenia. Niekto sa môže pýtať, či to stojí za to (relatívne dosť peňazí), keď nič hmotné nedostanete, ale aj nehmotné "veci" môžu mať oveľa väčsiu hodnotu ako hmotné (hudba, vedomosti, software, duševné zdravie). Takže jednoznačne neváhajte. Niekedý stačí aj zahodiť ego a povedať si, že by nebolo zlé si nechať pomôcť. Výsledok ma až prekvapil v pozitívnom slova zmysle.

  • (5)
Juraj Filus - pred 2 rokmi

Pána Záskalana sme s partnerkou navštívili celkovo 3 krát. Terapiu považujeme za úspešnú a boli sme s prácou pána Záskalana veľmi spokojní. Nastavil nám zrkadlo, presne definoval kde tkvie problém a ukázal nástroje na jeho vyriešenie.Terapia nie je lacná záležitosť, ale ak vám za to váš vzťah stojí, tak je to nevyčísliteľná hodnota, ktorú vám terapia prinesie.

  • (5)
Anna Karolová - pred 2 rokmi

Obrovské ďakujeme za pomoc pri riešeni vzťahových vecí v rodine. Profesionalita, ľudskosť, ochota. Žiadna pilulka nezabrala na depresiu a úzkosť, ktorá súvisela s vztahmi v rodine. Mnohé sme pochopili. Určite doporucujeme všetkým ktorí váhajú, zbytočne sme sa aj my sami trápili.

  • (5)
Michaela Holbova - pred 3 rokmi

Vrelo odporucam, velmi prijemny, ludsky a zaroven profesionalny pristup. Rychle objednanie a zaroven vzdy efektivne riesenie problemu. Pan Zaskalan mi velmi pomohol a kazdemu odporucam najst odvahu, odhodit hrdost a prist na sedenie. Definitivne to povazujem za jedno z najlepsich rozhodnuti a velmi si cenim, ze v pripade potreby mozem vzdy vyuzit online sedenia. Dakujem 🙏

  • (5)
Betka Púčiková - pred 3 rokmi

K pánovi Záskalanovi som pravidelne chodila cez 3 roky, pokiaľ som žila na Slovensku. Môžem povedať že sa mi snažil pomôcť nielen počas sedení ale dokonca aj vo svojom osobnom čase, kedy by to možno niekto bral ako otravovanie. To ma presvedčilo o tom, ze mu ide o to skutočne pomôcť a nielen si odkrutit co najviac sedení. Ktovie ako by môj osud dopadol bez tejto ochoty a dôvery, že možno aj keď 20x sklamem seba a iných, tak sa mi dá nová nádej a dôvera, že možno 21x sa to uz nestane. A podarilo sa, žijem usporiadaný život. Mrzí ma že momentálne sa mi nedá na sedenia chodiť, určite by stále bolo co zdieľať a vylepšiť ale uchovala som si v sebe jeho rady. Odporúčam pána Záskalana, každému kto hľadá ochotný, ľudský prístup a pomocnú ruku na ceste k lepšiemu životu bez psychických problémov.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences