Logo zariadenia Praktická Ambulancia PETRŽALKA
  • (8)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV!

Komplexná zdravotná starostlivosť všeobecných praktických lekárov pre dospelých
Skúsení praktickí lekári s dlhoročnou praxou
Vyšetrenia bez čakania, objednávanie na presný čas zadarmo
Ordinujeme až 12 hodín denne od 8.00 do 20.00 v prac. dňoch
Neplatíte nič naviac - vyšetrenia sú hradené zo zdravotného poistenia
Zmluvy so všetkými zdravotnými poisťovňami
PRIJÍMAME NOVÝCH PACIENTOV!
Zariadime prenos zdravotnej dokumentácie a komunikáciu s doterajším lekárom a zdravotnou poisťovňou
Objednajte sa na vyšetrenie bez čakania. A zadarmo!
 

Zaradenie

Všeobecný lekár - dospelí
, Typ: Ambulancia
Nachádza sa v zariadení

Praktická Ambulancia, s.r.o.
Praktická Ambulancia, s.r.o.
Ďalších ambulancií: 8

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Dagmar Novotná
  • MUDr. Angeliki Hoffmannová
  • MUDr. Marek Tomčala
  • MUDr. Pavlína Bukovinová

Poisťovňa


DÔVERA ZP [24]
VšZP [25]
Union ZP [27]
Bez poisťovne

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov
Platba v hotovosti
Klimatizácia
Wifi

Pokračovať na: Hodnotenia


2.33

Hodnotilo 8 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (1)
- pred týždňom

Neviem ako vyšetrujú pacientov, ale keď tak, ako s nimi komunikujú, tak určite neodporúčam. Pred 2 dňami som sa informovala, či berú nových pacientov, samozrejme berieme, vyplňte formuláre.... Dnes tam išiel priateľ s celou dokumentáciou, vyplnenými podkladmi a na recepcii mu povedali, že pacientov neberú. Neviem síce, aký majú dôvod podávať mylné informácie, preháňať pacientov, ale mať takýto personál, tak sa hanbím. Hrôza, arogancia, nekompetentnosť, klamári. NEODPORÚČAM. škoda, že som musela dať 1 hviezdičku, aby som mohla odoslať hodnotenie, nezaslúžia si ani to.

  • (1)
- pred 9 mesiacmi

Totálne arogantná sestrička, prioritou pre nu je ako je nalíčená, pacient je druhoradý, až keď tam človek nahučí, vtedy ho ošetria. Doktorka ako tak, sestra katastrofa

  • (1)
- pred rokom

To, ako sa odporne správa "hlavná" sestra nemá obdobu ! Urputne sa zastáva jednej arogantnej odpudujúcej lekárky Novotnej. Prišla som v piatok 27.1.2023 o 8,00 na vyšetrenie a zmenu lieku, pričom som podotkla, že dúfam že neordinuje Novotná. Na moju poznámku odpovedala revom, že ak sa mi tam nepáči môžem odísť. Že oni majú rovnaké právo so mnou ukončiť pomer tak ako ja. Aby som si napísala žiadosť. Keď som jej povedala, že nech napíšu oni mne výpoveď, keď majú rovnaké právo, vrieskala ako divá, že ona má svedkov (v čakárni boli 4 pacienti) všetci 20 to počuli, oni jej to dosvedčia. Zmohla som sa iba na slovo. Naďalej vrieskala, aj dnu. Zariadila, aby ma vyšetrili až po dvoch hodinách, keď už tam žiaden pacient nebol. Mudr. Hoffmanová bola nad vecou, je to dáma so slušným a odborným prístupom. Po vyšetrení sa rozleteli dvere a zúrivá sestra vrieskala, že už nič nech nerobí, že zdravotnú kartu mi pošle v pondelok poštou do vlastných rúk. Mala som chuť odísť hneď ako začala ráno vrieskať, ale keďže sa jednalo lieky na tlak, tak som toto jej besnenie znášala. Táto MUDr. Novotná sa tam cíti ako malý boh a nedovolí, aby niekto zmenil lekára v rámci tohto zariadenia. Keď som tam s celou rodinou prišla, netušila som čo to je za nepríjemnú arogantnú povýšeneckú osobu. Ak niekto uvažuje že tam pôjde, nech sa vyhne tejto "dáme". Ona ako šéfka si drží takýto nenormálny personál. To bol môj najväčší omyl v živote. Vzala mi minimálne pol roka zo života, a to mi ho už zostáva veľmi málo ...... Zrejme budem informovať aj dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

  • (1)
- pred rokom

Do ambulancie s nedá (vôbec!)telefonicky dovolať , takže keď lekára potrebujete nieje tu pre vás , navyše personál recepcie je neskutočne arogantný .

- pred rokom

Ako dlhoročná pacientka od začiatku jej etablovania, som veľmi spokojná s ambulanciou, prístupom sestričiek a lekárov.Všetko vybavím emailom, telefonicky popr. osobne. Ešte som sa nestretla s negatívnymi recenziami. Ja môžem len odporúčať.

- pred rokom

Nechápem, prečo sa tam nedá dovolať, bola som tam viackrát, keď je tam dosť sestričiek min 3-4 a nikto nezdvíha tel.volania; sme už starí, máme problémy s chôdzou, kvoli informácii 1-5minutovej musíme ísť osobne na recepciu; a pritom sa píše aká úžasná starostlivosť! celý deň až do 20.00, to komu kecáte také nepravdy??????? prečo sa nedá dovolať nejakému nadriadenému orgánu? to sme kde? pracovali sme celý život, odvádzali peniaze a teraz takáto starostlivosť s klamstvami?:

  • (5)
Silvia Augustinova - pred 2 rokmi

Som tam kratko, avsak Mudr Hoffmanova ma vysetrila velmi precizne, vysvetlila veci, zodpovedala otazky. Sestricka mi vzala krv uplne ze bezbolestne, a nic som ani necitila. Poslala som emailom otazku ohladom vysetrenia, hned mi volali, a vysvetlili veci. Co by sa dalo zlepsit je, ked pacient oznamuje na recepcii s akym problemom prisiel, aby to nepocula cela cakaren. Recepcia je totiz umiestnena v cakarni tak, ze konverzaciu pocuju vsetci.

  • (5)
Michal Ninis - pred 2 rokmi

Som velmi spokojny s touto ambulanciou a jej lekarmi. Moderne fungovanie, vzdy som vybavil, co som potreboval a stretol sa s milym pristupom vsetkych pracovnikov. Nerozumiem tolkym negativnym recenziam, nikdy som ani nebol svedkom nejakeho konfliktu v ambulancii. Za mna ambulanciu odporucam!

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences