Logo zariadenia Crystal Esthetic Group, s.r.o.
  • (4)

Otváracie hodiny

  • Pondelok

  • Utorok

  • Streda

  • Štvrtok

  • Piatok

  • Pracujeme na objednávky
  • O zariadení

Popis zariadenia


Laser
Slovo laser je skratka (z angl. Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation), ktorá znamená zosilnenie svetla vynútenou emisiou žiarenia. Jednoduchšie povedané, laser je vysoko energetický zdroj svetla jednej vlnovej dĺžky, ktorý môže byť presne zameraný na prenos tohoto svetla na veľmi malú plochu. V estetickej kozmetike používame dva druhy laserov: ablative (frakčný) a nonablative (erbiový). Frakčné lasery vlastne doslova odparia vrchné vrstvy poškodenej pokožky, zatiaľ čo erbiové lasery síce pracujú do väčšej hĺbky bez poškodenia vrchných vrstiev pokožky, ale v kozmetickej estetike klienti hlavne vyžadujú účinky zamerané na povrch pokožky.

Frakčný resurfacing
Ak hľadáte ošetrenie, ktorým potrebujete odstrániť vrásky, jazvyčky po akné, nedokonalosti pleti, pigmentáciu pokožky, vypnúť ochabnutú pleť, jednoducho prísť znovu k mladej a krásnej pleti jednoducho a rýchlo tak potom ste na správnej adrese.
Na našich stránkach sa dočítate všetko čo potrebujete vedieť pokiaľ nad ošetrením rozmýšlate. Pri frakčnom resurfacingu máte jedinečnú možnosť zvrátiť čas a prísť znovu ku krásnej a omladej pleti. Poskytneme Vám ucelený prehľad nielen o samotnom ošetrení, ale aj o tom, ako postupovať počas rekonvalenscenie a pár dobrých rád na koniec, nakoľko sme klinika, ktorá má už za sebou stovky spokojných klientov po ošetrení frakčným resurfacingom.

3D Microneedle Frakčný Resurfacing + RF
Pri ošetrení sa využívajú tenké mikroihličky  ktoré preniknú až priamo ku kolagénovým vláknam. V zlomku sekundy je z koncov ihličiek uvoľnená presne kontrolovaná dávka tepelnej energie. Silné zahriatie kolagénových a elastínových vlákien stimuluje ich následné vypínanie. Viditeľný je okamžitý liftingový efekt. Zároveň dochádza k naštartovaniu ozdravných procesov v podkoží a k tvorbe nového kolagénu.
Vďaka možnosti nastavenia hĺbky prieniku ihličiek do pokožky a intenzity rádiofrekvencie sa omladenie pomocou tejto metódy vymyká všetkým kategóriám ošetrenia. Táto metóda je oveľa všestrannejšia. Prístroj je veľmi účinný nielen k celkovému neinvazívnemu vypnutiu pokožky a omladeniu, ale i k odstráneniu jazvičiek po akné a rôznych pigmentácií. Samotné prehriatie spôsobí jemné začervenanie, maticovú štruktúru a ľahký opuch kože, ktorý do jedného dňa úplne zmizne.

Yag Laser
Každá tvár premieta obraz o tom kto sme! Každý chce, aby počas svojho života vyzeral čo najdlhšie mladý. Tá doba, kde sa krásou zaoberali iba ženy je už preč a čoraz viac a viac k nám chodievajú i zástupcovia mužského pokolenia. Darmo, náš výzor odzrkadľuje ako sa cítime. Ale v priebehu rokov počas života, pleť starne. Tento proces je nezvratný. Vrásky, drobné či hlbšie mimické linky a starecké škvrny sa objavovať proste budú. Týka sa to každého z nás. Vďaka moderným technológiam ale dokážeme s týmito prejavmi bojovať a na určitý čas ich pozastaviť, alebo dokonca zvrátiť na určitý čas späť. Vďaka Yag Laseru dokážeme pleť vyhladiť a omladiť o niekoľko rokov.
Ako vieme, lasér je lúč svetla s vysokou energiou, ktorý dokážeme presne riadiť. To znamená, že lasér Vám môže pomôcť väčšinou z nasledujúcimi problémami:

  • Vrásky okolo očí - vejáriky
  • Záhyby a mimické linky na čele medzi obočím a okolo nosa a úst
  • Hnedé pigmentové škvrny a iné farebné zmeny pokožky

Ďalšie informácie


Ďalší personál: MUDr. Lopatková
Zaradenie

Korektívna dermatológia
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Poisťovňa


Bez poisťovne

Ostatné


Príjem nových pacientov

Pokračovať na: Hodnotenia


5

Hodnotilo 4 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
Ivana Osayande - pred 2 rokmi

Veľmi spokojná.

  • (5)
dominika simonikova - pred 2 rokmi

NAJLEPŠIA klinika.. oproti konkurencií je aj lacnejšia čo beriem ako veľké plus… tak isto by som nemenila ani pani doktorku Rákusovú, na ktorú ja nedám dopustiť.. profesionálny prístup a milé žienky na recepcií čo robí veľmi veľa. bola som na klinike kde sa na vás recepčné tvárili ako keby ste im vadili a to mňa odradilo…takže odporúčam za mňa 10z10..❤️❤️❤️

  • (5)
Lucia Harculová - pred 4 rokmi

Top 👌 klinika v Bratislave!! Ceny služieb v porovnaní s konkurenciou sú priaťeľské,veľmi milý a ústretový personál,snaha a ochota rýchleho termínu a hlavne musím oceniť profesionálny prístup,poradenstvo a odbornosť pani Mudr.Rakúsovej.

  • (5)
Diana Kubaljaková - pred 4 rokmi

Veľmi milý kolektív, s frakčným laserom som veľmi spokojná.... ďakujem kočky

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences