Otváracie hodiny

  • Piatok

  • O zariadení

Popis zariadenia


"Od 1.1.2019 otvára Východoslovenský ústav srdcových a cievnych chorôb novú algeziologickú ambulanciu, zabezpečujúcu integrovaný prístup v liečbe silnej akútnej a chronickej bolesti. Terapia sa opiera o intervenčné algeziologické postupy, akými sú neuraxiálne, sympatikové a periférne nervové blokády, realizované pod sonografickou (USG) a rádiologickou kontrolou (C-ramenom) a rádio-frekvenčné denervácie, ako aj o konvenčnú farmakologickú liečbu bolesti. Liečba je zameraná na ischemickú bolesť dolných končatín, bolesti pri diabetickej polyneuropatii, pooperačné chronické bolesti, bolesti pri refraktérnej angíne pectoris, komplexný regionálny bolestivý syndróm ako aj na liečbu chronickej bolesti u pacientov s vysokým kardiálnym rizikom. Ageziologická ambulancia je pre pacientov otvorená v piatok od 09.00-15.00. Pacienti sa môžu objednať telefonicky na tel. čísle 055/7891467 a 055/7891260." 
Zaradenie

Anesteziologické ambulancie a intenzívna medicína
, Typ: Ambulancia

Pokračovať na: Personál a vybavenie


Vytlačiť

Lekári

  • MUDr. Ladislav Kočan PhD., FIPP

Typ


Štátna

Poisťovňa


VšZP [25]
Union ZP [27]
DÔVERA ZP [24]

Jazyk


anglický
slovenský

Ostatné


Parkovanie
Bezbariérový prístup
Príjem nových pacientov
Klimatizácia

Pokračovať na: Hodnotenia


4.8

Hodnotilo 5 používateľov

5 Hviezdičiek

4 Hviezdičiky

3 Hviezdičiky

2 Hviezdičiky

1 Hviezdička 

  • (5)
ivkamajky Hajdu - pred 2 rokmi

Velmi sa chcem podakovat Mario a Lucka Sarisky,hoc uz tam nepracuju,navigovali ma kde mam ist atd...celemu personalu ktory ma prijimali 23.1.2022 a hlavne doktorovy,ktory ma operoval Kirsch Peter a zachranil mi zivot.slovami sa vdaka vyjadrit neda,ale klobuk dole.velmi dakujem aj moja rodina za pomoc!!! Som rad ze este existuje partia lekarov a sestier,,ktory maju uroven a povzbudia pacienta a su ludsky.jedno zle slovo nemozem povedat. Este raz VDAKA

  • (4)
Andrea Weissova - pred 2 rokmi

Otec tu bol na zákrok pred mesiacom a pol Nedá dopustiť na lekárov a sestričky .Všetko úžasné.Šokovalo nás ale ranné čakanie von na vetre v mínusových teplotách.Prechádzanie v strašnej zime z bunky do bunky a znova čakanie von čo trvalo okolo hodiny.Nerozumiem prečo sa príjem robí von a nie ako inde na klinike.Otec bol po prepustení chorý a dostával sa z toho doteraz.Ja rozumiem,že je korona,ale takto by to nemalo fungovať a hlavne ak je človek zaočkovaný a otestovaný.

  • (5)
Martin Ujhelyi - pred 2 rokmi

Operácia prebehla úspešne,ani som netušil,kedy má uviedli do narkózy.

  • (5)
Dušan Tribula - pred 2 rokmi

Ďakujem 👍, profesionalny prístup a starostlivosť.❤

  • (5)
Ingrid Pokrivnakova - pred 2 rokmi

Srdečne ďakujem za starostlivosť a ústretovosť MuDr. Jánovi Sedlákovi a jeho spolupracovníkom, ktorí opatrovali moju mamu Margitu Gulášovú pri implantácii kordiostimulátora. Personál nemocnice bol veľmi milý a ochotný počas celej doby hospitalizácie a pri samotnej operácii. Boli veľmi príjemní, počas bolestivej operácie upokojovali a prihovárali sa, čím zmierňovali bolestivý priebeh zákroku. Vysoko oceňujem ich profesionalitu a ľudskský prístup k pacientom.

Pridať recenziu:

Pred pridaním recenzie Vám odporúčame sa prihlásiť / registrovať, aby ste boli notifikovaný, ak Vám lekár/zariadenie odpovie

Update cookies preferences